Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η φώτο και το μήνυμά τους για τη διατροφή των παιδιών

Την ίδια φωτογραφία και περίπου το ίδιο μήνυμα δημοσίευσαν στο Instagram χθες βράδυ η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος!

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η φώτο και το μήνυμά τους για τη διατροφή των παιδιών

Η Μαρία Μπακοδήμου πέρασε από τα πλατό του My Style Rocks και φωτογραφήθηκε στο πλευρό του πρώην συζύγου της και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα δεν ήταν τα πρόσωπα της φωτογραφίας, αλλά το σχόλιο της Μαρίας: «Πέρασα να πάρω τη διατροφή», έγραψε συνοδεύοντάς το με μερικά emoji που ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Την ίδια φωτογραφία όμως δημοσίευσε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στον δικό του προσωπικό λογαριασμό και τη σχολίασε με περίπου τον ίδιο χιουμοριστικό τρόπο: «Ωχ! Τελικά για την διατροφή ήρθε... ας κάνω τον χαριτωμένο!».

Η Μαρία και ο Δημήτρης, μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο έχουν μία άριστη σχέση μεταξύ τους και δύο υπέροχα παιδιά, τον Άρη και τον Νικήτα. Η προσωπική τους ζωή, τα παιδιά τους, ακόμη και ο χωρισμός τους, δεν έγινε ποτέ τροφή για σχόλια στα ΜΜΕ, διατηρώντας έτσι την ισορροπία στη ζωή τους.

Φέτος, το πρώην ανδρόγυνο, εργάζεται στο ίδιο κανάλι, τον ΣΚΑΪ, με τη Μαρία Μπακοδήμου να έχει τη θέση του κριτή στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο να έχει τη θέση του κριτή στο «My style Rocks».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved