Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς: Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους (pics&vid)

Βάφτισαν τον γιο τους σε στενό κύκλο.

Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς: Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους (pics&vid)

Και το όνομα του μικρού «Χάρης». Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς βάφτισαν τον γιο τους παρουσία λίγων στενών συγγενών και φίλων.

Το μυστήριο της βάφτισης έγινε στην Αγία Παρασκευή Μαραθώνα. Ο μικρός βαφτίστηκε Χαράλαμπος, όπως ονομάζεται ο παππούς του από την πλευρά του πατέρα του.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Κατερίνα Καραβάτου η οποία διατηρεί σχέσεις με την Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και τον Δημήτρη Μακαλιά, η Κατερίνα Γερονικολού, κ.α. Τις ευχές του όμως έστειλε και ο Κρατερός Κατσούλης.

Τις δικές της ευχές μέσω Instagram έστειλε και η Μιμή Ντενίση: «Ολα τάχει αυτός ο θίασος!! Έρωτες αγάπες γάμους βαφτίσια!! Σήμερα λοιπόν βαφτίζεται το πανέμορφο αγόρι της Αντιγόνης μας κ του Δημήτρη Μακαλιά!! Μεγάλη χαρά για όλους μας..οσο για μένα τους θεωρώ οικογένεια κ τους λατρεύω!! Να είναι πάντα γερός, τυχερός δυνατός ο Κυριος Μακαλιας ο δεύτερος!!».

Το ζευγάρι συμμετέχει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη», η οποία θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου.

Νονοί του μικρού ήταν οι Νάντια Κοντογεώργη, Κωνσταντίνος Καϊκής, Μίνωας Θεοχάρης και Ελευθερία Μπενοβία.



Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Χάρη στη gallery που ακολουθεί:

Φωτογραφίες: Instagram ANTIGONI PSICHRAMI , Μιμή Ντενίση, Dimitris Makalias, Nancy Giannou Bon bon studio

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved