Το συγκινητικό τραγούδι που αφιερώνει η «Δρόσω» στον πραγματικό της πατέρα (pics+vid)

Έχει αδυναμία στον πατέρα της και δεν το κρύβει!

Το συγκινητικό τραγούδι που αφιερώνει η «Δρόσω» στον πραγματικό της πατέρα (pics+vid)

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μπήκαν στις ζωές μας έτσι ξαφνικά μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και από την πρώτη στιγμή έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Μία από τις αδερφές που μας έχει εντυπωσιάσει αρκετά είναι η Δρόσω ή κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα.

Η Δανάη είναι 27 ετών, απόφοιτη της Δραματικής σχολής της Μιμής Ντενίση, λατρεύει τον χορό και είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη λατρεύει τον πατέρα της και με κάθε αφορμή, του δείχνει την αγάπη της ακόμη και μέσα από τα social media είτε με ένα μήνυμα είτε με κάποιο τραγούδι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που του έχει αφιερώσει τραγούδια θέλοντας να του δείξει πόσο τον αγαπά. Ένα από αυτά είναι και το Wind Beneath My Wings. Τραγούδι που γράφτηκε το 1982 από τον Jeff Silbar και τον Larry Henley και τραγούδησε η Betty Midler.



«Γνώριζες ότι είσαι ο ήρωας μου και όλα όσα ήθελα να γίνω; Μπορώ να πετάξω πιο ψηλά και από τον αετό επειδή είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου!», λένε οι στίχοι του τραγουδιού και από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πόσο πολύ αγαπά τον πραγματικό της πατέρα η λατρεμένη μας «Δρόσω».

Swipe up στη gallery για να δείτε τις φωτογραφίες που μαρτυρούν την αγάπη της και την αδυναμία που έχει στον μπαμπά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved