Μίνως Μάτσας: Όλες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τη σύντροφό του «Λενιώ»

Τις φωτογραφίες έχει ανεβάσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μίνως Μάτσας: Όλες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τη σύντροφό του «Λενιώ»

H Mαρία Κίτσου, η αλλιώς η τηλεοπτική «Λενιώ» στη σειρά που έχει σαρώσει την τηλεθέαση «Άγριες Μέλισσες», είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της περασμένης εβδομάδας. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού η ερμηνεία της στη δραματική σειρά του Antenna, έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Την Μαρία Κίτσου τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τη σειρά «Καρυωτάκης», στην οποία ενσάρκωνε το ρόλο της ποιήτριας Μαρίας Πολυδούρη. Το μελαγχολικό και έντονο βλέμμα της και το επιβλητικό παρουσιαστικό της, την έκαναν να ξεχωρίσει ήδη από τότε.

marika.kitsou 67970267 2139564839677155 2341273184603910422 n

Στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Κίτσου, ούτε προκαλεί, αλλά ούτε και κρύβεται. Τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα, ο οποίος το 2010 είχε γράψει τη μουσική για τη σειρά «Το νησί».

Και οι δύο είναι ενεργοί στα social media, αλλά η επιτυχημένη ηθοποιός ανεβάζει φωτογραφίες που σχετίζονται μόνο με τη δουλειά της. Ο Μίνως Μάτσας ωστόσο, έχει ανεβάσει φωτογραφίες και με τους δυο τους και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ταιριάζουν πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί και θα συμφωνήσετε και εσείς.

Πηγή φωτογραφιών: Insatgram @minosmatsas / @maria.kitsou

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved