Adam Levine: Απολαμβάνει τη ζωή με τις κόρες του στο σπίτι (pics&vid)

O Adam Levine μπορεί να είναι γνωστός ως ο lead singer των Maroon 5 ή σαν κριτής του The Voice, αλλά αυτή την περίοδο -όπως αποκάλυψε και ο ίδιος- είναι SAHD.

Adam Levine: Απολαμβάνει τη ζωή με τις κόρες του στο σπίτι (pics&vid)

Τι σημαίνει SAHD;

To SAHD είναι ακρωνύμιο του Stay At Home Dad, που σημαίνει στα ελληνικά, Μπαμπάς στο σπίτι.

Ο γοητευτικός μπαμπάς προσέχει και φροντίζει τις κόρες του Dusty Rose και Gio Grace, όπως αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres και την εκπομπή της The Ellen DeGeneres Show όπου ήταν καλεσμένος, τους τελευταίους μήνες.

«Μου λείπει αυτό που έκανα αλλά δεν μου λείπει η δουλειά που είχα να κάνω», ανέφερε και συνέχισε, «Δούλευα συνεχώς για πολλά χρόνια. Πολύ τυχερός, πολύ ευλογημένος, καλότυχος αλλά ήθελα να έχω τη δυνατότητα να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου και να περνώ καλά. Τώρα πια, είμαι μπαμπάς στο σπίτι. Απλά μένω σπίτι και κάνω πολύ λίγα πράγματα. Είναι υπέροχο!».



Είναι υπέροχο που ο Adam Levine μπορεί να μείνει για λίγο μακριά από την απαιτητική δουλειά του για να απολαύσει την πατρότητα, και κάνει ξεκάθαρο ότι λατρεύει τις κόρες τους.

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να μένεις στο σπίτι και να φροντίζεις τα παιδιά σου. Μπορεί να φαίνεται ότι ένας γονιός στο σπίτι κάνει πολύ λίγα πράγματα, όμως στην πραγματικότητα κάνει πολλά περισσότερα.

Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η Behati στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved