Ελένη Μενεγάκη: Η μπηχτή στην πρεμιέρα της που ουδείς παρατήρησε! (Videos & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε δυναμικά με την ανανεωμένη ομάδα της και στην πρεμιέρα της εκπομπής της πέταξε μία μπηχτή που κανείς δεν παρατήρησε!

Ελένη Μενεγάκη: Η μπηχτή στην πρεμιέρα της που ουδείς παρατήρησε! (Videos & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε για τη νέα σεζόν 2019-2020 με νέους συνεργάτες, ανανεωμένο σκηνικό και με πολλές αλλαγές στην εκπομπή της!

Η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής της είπε: «Φέτος δε νιώθω άγχος. Νιώθω συγκίνηση. Νιώθω μία γλυκιά προσμονή… Με το καλό να ξεκινήσουμε με το δεξί…» και αμέσως πήγε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, εκείνη που ξέρει περισσότερα χρόνια και μετά πήγε στο πάνελ της και χαιρέτησε έναν έναν τους συνεργάτες της! Τι είπε στον Dj Pitsi όταν τον καλωσόρισε στην εκπομπή της;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει στην εκπομπή Ευτυχείτε: «Στην Ελένη θα δείτε έναν συνεργάτη που πέρυσι ήταν σε εμάς, τον DJ PITSI… Ήταν σε εμάς έως τα Χριστούγεννα και μετά έφυγε… Ο λόγος που έφυγε ήταν καθαρά οικονομικός και λόγοι επαγγελματικοί… Είναι καλό παιδί και ωραίο παιδί και αρέσει στα κορίτσια…»! Και οι συνεργάτες της Κατερίνας σχολίασαν ότι όλα δείχνουν ότι αυτή η νέα συνεργασία θα πάει καλά και η Έλενα Πολυκάρπου είπε με χιούμορ: «Μέχρι, βέβαια, να μην της βρει κάποιο τραγούδι»!

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία παρακολουθεί όσα γράφονται στην πρεμιέρα της εκπομπής της είπε στον νέο της συνεργάτη να μην ακούει όσα λέγονται και να κάνει τη δουλειά του στέλνοντας προφανώς το μήνυμά της γιατί η Ελένη δε λέει τίποτα τυχαία!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της και την ατάκα στον συνεργάτη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved