Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την κόρη του Εύα (pics)

Ακόμη μια ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου που έγινε viral!

Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την κόρη του Εύα (pics)

Είναι γνωστή η αγάπη που έχει για το τένις ο Νίκος Χατζηνικολάου για αυτό το λόγο και δεν ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά με την κόρη του Εύα και τη σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη!

Μαμά και κόρη ποζάρουν δίπλα στον καλύτερο Έλληνα τενίστα και ο anchorman του ΑΝΤ1 απαθανατίζει τη στιγμή με τον κινητό του τηλέφωνο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998 και είναι επαγγελματίας τενίστας από την Ελλάδα. Είναι ο μόνος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες και ο πρώτος (και μέχρι σήμερα ο μοναδικός) που κατέκτησε τίτλο Γκαν Σλαμ της περιόδου Όπεν στην κατηγορία εφήβων (Junior), όταν κατέκτησε το διπλό του Γουίμπλεντον αγοριών το 2016, με συμπαίκτη τον Εσθονό Κένεθ Ράισμα. Έχει κερδίσει συνολικά πέντε τίτλους ITF singles Futures καθώς και έξι ITF τίτλους Futures στο διπλό.

Δεν είχε μόνο την τύχη να γνωρίσει τον Τσιτσιπά

Είναι γνωστό ότι το τένις είναι το αγαπημένο σπορ του Νίκου Χατζηνικολάου εδώ και χρόνια και είναι και αρκετοί μάλιστα οι επώνυμοι με τους οποίους έχει παίξει είτε ως «δίδυμο» είτε ως αντίπαλος.

Να σας θυμίσουμε πριν μερικούς μήνες τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει με τον τον μεγάλο τενίστα Τόνι Ναδάλ, θείο του Παγκόσμιου αθλητή αντισφαίρισης, Ράφαελ Ναδάλ και πρώην προπονητή του και τον τενίστα Μάρκο Παγδατή!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε την εμπειρία του με τον Τόνι Ναδάλ και τότε στο Instagram.

Δείτε και τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου και το σχόλιο που τις συνόδευσε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved