Γνωστή ηθοποιός είχε γενέθλια και δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία- Αναγνωρίζετε ποια είναι; (pics)

Ποια ήταν η ευχή για τα γενέθλιά της.

Γνωστή ηθοποιός είχε γενέθλια και δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία- Αναγνωρίζετε ποια είναι; (pics)

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα.

Το 2001 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και το 2004 από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Έγινε ευρύτερα γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Το Νησί» όμως έχει παίξει σημαντικούς ρόλους σε πολλές ταινίες όπως το «September» το 2013, την «Άπνοια» το 2010, κ.α.. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε το 2002 στις «Τρεις Χήρες», στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», στο « Κόκκινο Νυφικό» αλλά και στο «Ού φονεύσεις».

Στην καθημερινότητα της, είναι μια γυναίκα ήπιων τόνων. Οδηγεί εδώ και χρόνια μηχανή και παραδέχεται πως μόνο στον δρόμο μπορεί να της βγει μια πιο «επιθετική» συμπεριφορά.

«Εντάξει, όχι ότι είμαι μια τρελή που βγαίνει στους δρόμους, αλλά σε σχέση με τη ζωή μου και την καθημερινότητα μου η οδήγηση είναι κάτι άλλο. Βλέπεις ένα ήσυχο κοριτσάκι που ξαφνικά μπορεί να κατέβει απ’ την μηχανή και να ζητήσει τον λόγο. Φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά έχει συμβεί κάμποσες φορές», είχε πει στο People.

Με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή τη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

Δείτε ποια γνωστή ηθοποιός είναι στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved