Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το κορμί της μετά τον τοκετό - Η ολόσωμη φώτο που μας εντυπωσίασε (pics)

Τον Ιούνιο στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» που ήταν καλεσμένη η Ελένη Χατζίδου είχε αποκαλύψει ότι είχε πάρει 11 κιλά.

Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το κορμί της μετά τον τοκετό - Η ολόσωμη φώτο που μας εντυπωσίασε (pics)

«Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου, κιλά μπουτάκια λέω εντάξει! Με το μαγιό νιώθω καλύτερη από ποτέ, έχω βάλει έντεκα κιλά, άλλα έξι εφτά τα παίρνω για πλάκα…», είχε πει τότε στην Κατερίνα Καραβάτου.

Τον Ιούλιο η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα Istastory ότι όταν έμεινε έγκυος ήταν 67 κιλά και πως είχε φτάσει τα 80. Με λίγα λόγια μέχρι τον Ιούλιο είχε πάρει 13 κιλά.

13 kila xatzidou ioulio

Τον Αύγουστο και κάτω από μια φωτογραφία της με μαγιό αποκάλυψε πόσα κιλά έφτασε: «Μην μπερδευτείτε απ’ το μαγιό #baywatch! Αν κινδυνεύετε(θεός φυλαξοι)δε θα μπορέσω να έρθω να σας σώσω δυστυχώς. Ήθελα απλά να ποζάρω για εσάς! Αν κ η κοιλιά είναι τούμπανο κ απ’ τη ζέστη έχω λαλήσει, δε χάνω το κουράγιο μου κ νιώθω ευλογημένη για όλο αυτό που συμβαίνει κ ανυπομονώ για τη μεγάλη μέρα κ ζωή! Ελπίζω όλες οι εγκυούλες του κόσμου να είστε καλά κ με καλή ψυχολογία. Ααα! Ξέχασα να σας πω! Είμαι +17 κιλά αλλά του δίνω κ καταλαβαίνει γιατί μετά ο Ετεοκλής Παύλου θα μ έχει στην πίεση κ θα με τρελάνει μ έχει απειλήσει πολλές φορές!», έγραψε αποκαλύπτοντας ότι μέσα σε περίπου ένα μήνα πήρε πάνω από τέσσερα κιλά.

Πάντα ήταν αποκαλυπτική με ό,τι συμβαίνει στην εγκυμοσύνη της. Ποτέ δεν έκρυψε το παραμικρό, θέλοντας να ταυτιστούν μαζί της κι άλλες έγκυες ή μαμάδες που πήραν αρκετά κιλά στην δική τους εγκυμοσύνη.

Το ίδιο αποκαλυπτική είναι και τώρα. Μπορεί να πήρε τα κιλάκια της και να απόλαυσε την εγκυμοσύνη της χωρίς στερήσεις, όμως άρχισε να προσέχει, να επιστρέφει στην γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι εμφανή ένα μήνα μετά τον τοκετό.

Δεν κάνει εντατική γυμναστική κάθε άλλο

Η Ελένη Χατζίδου σε μια σειρά Insta stories που δημοσίευσε όταν η κόρη της ήταν μόλις 22 ημερών, αποκάλυψε ότι δεν κάνει εντατική γυμναστική και πως δεν έχει επιστρέψει σε πρόγραμμα ακόμη. Περπατά μόνο 25 λεπτά κάθε βράδυ μιας και ράμματα ακόμη πονούν.



Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στη gallery που ακολουθεί και δείτε πόσο γρήγορα έχασε αρκετά κιλά από την εγκυμοσύνη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved