Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε - Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι (pics)

Η πριγκίπισσα αρραβωνιάστηκε!

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε - Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι (pics)

Πριν λίγα λεπτά το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Mr Edoardo Mapelli Mozzi.

Η Αυτή υψηλότητά της και ο Mr Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν στην Ιταλία τον προηγούμενο μήνα. Ο γάμος θα γίνει το 2020. Τη φωτογραφία απαθανάτισε η πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία».

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Mr Edoardo Mapelli Mozzi ανέφεραν: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε τα νέα του πρόσφατου αρραβώνα μας. Ανυπομονούμε να παντρευτούμε και να ζήσουμε αυτή την περιπέτεια μαζί! Μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέρονται και αξίες και γνωρίζουμε ότι θα μας συντροφεύουν τα χρόνια που έπονται με αγάπη και ευτυχία!».

Ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης ανέφεραν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Βεατρίκη και ο Edoardo αρραβωνιάστηκαν, καθώς παρακολουθούσαμε τη σχέση τους να αναπτύσσεται με περηφάνια. Είμαστε τυχεροί γονείς που η υπέροχη κόρη μας βρήκε την αγάπη και τη συντροφικότητα σε έναν απόλυτα αφοσιωμένο φίλο και πιστό νεαρό άνδρα. Τους στέλνουμε τις ευχές μας για να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια!».

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved