Kate Middleton: Τις νέες φωτογραφίες από τo φεστιβάλ όπου έδωσε το "παρών" πρέπει να τις δείτε (pic)

Η Κate Middleton, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, ασχολείται πολύ ενεργά με διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις.

Kate Middleton: Τις νέες φωτογραφίες από τo φεστιβάλ όπου έδωσε το "παρών" πρέπει να τις δείτε (pic)

Οι εμφανίσεις της είναι πάντα εντυπωσιακές και κάθε φορά που ο φακός την απαθανατίζει, οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Kate Middleton έχει μπει για τα καλά στις καρδιές, όχι μόνο των Άγγλων αλλά και εκατομμύρια άλλων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Η φινέτσα της, η καλοσύνη και η τρυφερότητά της την έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Ως μαμά τριών παιδιών πλέον, η Δούκισσα του Cambridge έχει αδυναμία όχι μόνο στα δικά της, αλλά και σε όλα τα παιδιά το κόσμου. Αρκετές από τις δράσεις της σχετίζονται με παιδιά και το τρυφερό και στοργικό βλέμμα που τα κοιτάζει, μαρτυρά αυτήν της την αδυναμία.

Χθες, η Kate Middleton έδωσε το "παρών" στο Back To Nature Festival στο RHS Garden Wisley. Η ενέργεια αυτή στην οποία είχε και πολύ ενεργό ρόλο, αφορούσε τη δημιουργία κήπων αποκλειστικά για οικογένειες και παιδιά όπου θα μπορούν να απολαύσουν τη φύση, διάφορα παιχνίδια, τα ιδιαίτερα φυτά και τον περίπατό τους.

«Ελπίζω ότι αυτό που φτιάξαμε θα παρακινήσει χιλιάδες παιδιά να ανακαλύψουν τη φύση γύρω τους», δήλωσε η Δούκισσα του Cambridge.

Εκεί, φυσικά ήταν πλήθος παιδιών, τα οποία και φυσικά προσέγγισε. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις στιγμές αυτές και οι τρυφερές φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved