Δέκα σκοτεινά μυστικά για τη σχέση της Kate Middleton και του πρίγκιπα William (vid)

Τι κρύβει το ζευγάρι;

Δέκα σκοτεινά μυστικά για τη σχέση της Kate Middleton και του πρίγκιπα William (vid)

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, έχουν φαινομενικά μία τέλεια ζωή. Ωστόσο, έχουν συμβεί κάποια περιστατικά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που δεν έχουν δει ποτέ το φως τη δημοσιότητας.

Ο τρόπος που χώρισαν, η άλλη γυναίκα που ξεμυάλισε τον πρίγκιπα και οι διαμάχες μεταξύ των μελών της οικογένειας, ταρακούνησαν για τα καλά τη σχέση των δύο νέων.

Όπως όλα τα άλλα διάσημα ζευγάρια, ο William και η Kate είχαν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά όταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, αυτά τα μυστικά μπορεί να είναι καταστροφικά. Όπως για παράδειγμα η αρνητικότητα της Kate για τον πολύ καλό φίλο του William, Guy Pelly και την παγωμένη σχέση που έχει με τις πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω δεν τα γνωρίζατε, όπως δεν γνωρίζατε ότι ο William είχε αρκετές περιπέτειες με αρκετές γυναίκες, από τα φλερτ στα νυχτερινά κλαμπ με τις Ana Ferreira, Lisa Agar και Tess Shepherd μέχρι το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Isabella Calthorpe και την Jecca Craig.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το TheTalko στο YouTube και ανακαλύψτε τα 10 σκοτεινά μυστικά γύρω από τη σχέση της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved