Όλα όσα γνωρίζουμε για τον γιο του Orlando Bloom, Flynn (pics)

Αν και ο Orlando Bloom με την Miranda Kerr έμειναν μόνο τρία χρόνια παντρεμένοι, οι δυο τους θα είναι «δεμένοι» μέσα από τον γιο τους.

Όλα όσα γνωρίζουμε για τον γιο του Orlando Bloom, Flynn (pics)

Τόσο ο Orlando όσο και η Miranda, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το νεαρό αγόρι, ωστόσο έχουν δείξει κάποιες φωτογραφίες του (πάντα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του).

Flynn Christopher Bloom

Ο γιος του γοητευτικού ηθοποιού γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2011 και είναι το μοναδικό παιδί του, σε αντίθεση με τη Miranda Kerr που απέκτησε ακόμη ένα παιδί και κυοφορεί το δεύτερο (τρίτο παιδί για την ίδια) από τον γάμο της με τον Evan Spiegel.

Όταν ο Flynn γεννήθηκε η Miranda είχε αναφέρει ότι έμοιαζε καταπληκτικά με τον Orlando ενώ αποκάλυψε ότι το μεσαίο όνομα του Flynn «Christopher» ήταν το όνομα του αδικοχαμένου πρώην συντρόφου της. «Ο Chris και εγώ είχαμε σχέση για περίπου 2 χρόνια. Μετά τον θάνατό του, έγραψα ένα γράμμα όπου του έλεγα ότι με κάποιο τρόπο θα έδινα το όνομά του στο πρώτο μου παιδί αν ήταν εφικτό. Το είπα στον Orlando και εκείνος συμφώνησε να του δώσουμε το όνομα! Ο Orlando είναι καλός άνθρωπος!», είχε πει σε συνέντευξή της.

O Flynn σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Τελευταία φορά που τα Μέσα τον απαθανάτισαν ήταν όταν o Orlando απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ το 2014.

Στο παρελθόν ο ηθοποιός ήταν φειδωλός στις δηλώσεις τους γύρω από τον γιο του, αλλά άρχισε να ανοίγεται και να μιλά περισσότερο για τον Flynn όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την τραγουδίστρια Katy Perry.


https://www.instagram.com/p/ByiOg80F0dN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό με τον Flynn.

πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved