Ιωάννα Παππά: Αξίζει να δεις την πρώτη φώτο σχεδόν δύο μήνες από τη γέννηση του γιου της (pics)

Η Ιωάννα Παππά στις 2 Αυγούστου 2019 έγινε μαμά και η ζωή της άλλαξε ριζικά!

Ιωάννα Παππά: Αξίζει να δεις την πρώτη φώτο σχεδόν δύο μήνες από τη γέννηση του γιου της (pics)

Η αγαπημένη ηθοποιός τους τελευταίους δύο μήνες βιώνει τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής της, έχοντας κοντά της το μονάκριβο αγγελούδι της και καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Περίπου 20 μέρες μετά τον τοκετό της και ενώ ήδη είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία του μικρούλι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τα μικροσκοπικά του πατουσάκια, μίλησε στην Realnews και αποκάλυψε όλα εκείνα τα τρυφερά συναισθήματα που την πλημμύρισαν όταν αντίκρισε το μωρό της για πρώτη φορά.

«Ήρθε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο, ακριβό δώρο, το οποίο όντως μας ξενυχτάει! Κοιμάμαι τρεις με τέσσερις ώρες το πολύ, όταν τα καταφέρνω, αλλά δεν γκρινιάζω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν χορταίνω να τον βλέπω... Αν δεν έχεις ζήσει αυτό το θαύμα της φύσης, δεν μπορείς, όσα κι αν σου έχουν πει, να καταλάβεις τι είναι να έχεις στα χέρια σου το παιδί σου που περίμενες με μεγάλη λαχτάρα εννιά μήνες».

Όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε καμία ανάρτηση σχετική με την νέα καθημερινότητά της, όμως πριν μερικά 24ωρα έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά από περίπου 1 μήνα δείχνοντας μας πώς μοιάζει η ζωή της τώρα που στο σπίτι υπάρχει ένα παιδί.

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιό της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved