Ελένη Χατζίδου: 22 μέρες μαμά - Φώτο και σχόλια με όλα όσα νιώθει αυτές τις μέρες (pics&vid)

22 μέρες μαμά και νιώθει υπέροχα!

Ελένη Χατζίδου: 22 μέρες μαμά - Φώτο και σχόλια με όλα όσα νιώθει αυτές τις μέρες (pics&vid)

Η Ελένη Χατζίδου εδώ και 22 μέρες ανήκει πια στο κλάμπ των διάσημων Ελληνίδων μαμάδων.

Στις 2 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο η μικρή της πριγκίπισσα και η καθημερινότητά της άλλαξε.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου πριν η ίδια καλά καλά το αποκαλύψει, τον Μάρτιο του 2019. Χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα νέα, δημοσίευσε ένα insta story γράφοντας: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα».

Ένα μήνα μετά, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram με αφορμή το νέο της single.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φώτο κ ανοίγοντας κ τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία!
Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία που έδειχνε επιτέλους τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Οι δυσκολίες που είχε στην εγκυμοσύνη

Όπως είπε η ίδια μιλώντας για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έχει πολύ άγχος στο να πάνε όλα καλά. «Δεν είμαι τρελή και παλαβή να σκέφτομαι όλη την ώρα πως κάτι μπορεί να συμβεί. Έχει 2-3 μέρες που άρχισα να νιώθω το μωρό. Είναι φοβερό γιατί όσο και να ακούς από άλλους, αν δεν το περάσεις εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα στους πρώτους μήνες. Πολλές ναυτίες. Ήμουν στο σπίτι κλεισμένη για δυο μήνες. Είχα θεματάκια και ακόμη έχω. Όχι τόσο έντονες οι ναυτίες και οι αναγούλες, αλλά δεν είναι σαν να μην καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι με τις ώρες μου. Η όρεξή μου σταδιακά ανοίγει περισσότερο».

Η τραγουδίστρια θέλησε ωστόσο να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και δη τις γυναίκες για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και χρειάζεται να κάνει μια ένεση κάθε μέρα. Όπως αποκάλυψε έχει θρομφοφιλία.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ…».

Ο πρόωρος τοκετός

Ξημερώματα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, υποδέχτηκαν πρόωρα το πρώτο τους παιδάκι.

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ» έγραψε στο Instagram η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την γέννηση της μικρής της κόρης, δημοσιεύοντας μάλιστα την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας.

Ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα και μια αξιολάτρευτη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του, δημοσίευσε και ο Ετεοκλής, στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. «Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναίκα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει. Φυσικά και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναίκα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας».

Όπως δήλωσε στη Real «το μωράκι είναι πανέμορφο γεννήθηκε στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/9) με φυσιολογικό τοκετό και είναι πολύ ήσυχο! Ζυγίζει 3.170 γραμμάρια και μοιάζει στον μπαμπά της!Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό! Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι.

Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου»…

Ελένη Χατζίδου - 22 μέρες μαμά

Καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και περιγράφει όλα εκείνα που νιώθει από τη στιγμή που έγινε μαμά. Μιλά για τον θηλασμό, στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες και δείχνει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Δύσκολος ο θηλασμός:

«Η αλήθεια είναι πως το έβαλα το φιλτρακι μου!ο μαύρος κύκλος δεν έγραφε καλά στο φακό. Μόλις θηλασα το μικρακι μου! Δύσκολος ο θηλασμός,ψέμματα δε θα σας πω,τις πρώτες μέρες «λύγισα»... Σκέφτηκα να τα παρατήσω... Ευτυχώς που δεν το έκανα! Όλα συνηθίζονται κ η αίσθηση πια είναι υπέροχη. Σ αγαπαω».



Η Ελένη Χατζίδου έχει μπει σε πρόγραμμα και σιγά-σιγά άρχισε να βάζει τη γυμναστική ξανά στην καθημερινότητά της. Όπως αποκαλύπτει και στο βίντεο που ακολουθεί, κάνει γρήγορο περπάτημα το βράδυ επειδή την τονώνει και πριν σκεφτείτε μα πού αφήνει ένα μωρό 22 ημερών και τρέχει... αποκαλύπτει ότι το έχει αφήσει στην πεθερά της και σε περίπτωση που ξυπνήσει έχει βγάλει και γάλα με το θήλαστρο για ώρα ανάγκης.



Δείτε περισσότερες αναρτήσεις της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved