Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι κάνει μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της! (photos)

Τι κάνει η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα της στις 30 Σεπτεμβρίου;

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι κάνει μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της! (photos)

H παρουσιάστρια επιστρέφει με μία ανανεωμένη εκπομπή και θα φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση της μεσημεριανής ζώνης.

Νέες στήλες, θέματα που θα μας εκπλήξουν, ανανεωμένο σκηνικό, νέοι συνεργάτες, και μία επιστροφή πρώην συνεργάτη της… αυτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης τελείωσαν φέτος νωρίτερα μιας και είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της ταξίδεψε στο Παρίσι, στην πιο ερωτική πόλη της Ευρώπης, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Στη συνέχεια και μετά από αρκετό καιρό, παρόλο που είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή της, απάντησε σε σχόλια των followers της στο instagram και δεν ήταν και λίγα

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένιωσε την ανάγκη να κάνει μία εκ βαθέων εξομολόγηση στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι ... και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε .... τόσα χρόνια μαζί .... ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση , ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παραλληλίες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή ! Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο , άλλοι περάσατε στις σχολές -πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά ... αλλά κι εσεις που ζείτε στο εξωτερικό! Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών , πιτσιρίκια μου , νεαρούληδες μου , μανούλες μου γλυκιές , αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου ( αλλά κι εγώ στην δική σας ) τόσο έντονα .... μ έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριά αλλά τόσο κοντά ... Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια μ έχετε στηρίξει κ βοηθήσει πάρα πολύ! Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατέλειωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας ! Ξέρω πως έχω βρεθεί στην σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο , ελπίδα , θετική ενέργεια ! Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα... οτι κάνω πολύ ή λίγο και οτι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου , απόλυτα αληθινό! Όπως κ η σχέση μας ! Κι εγώ σ αυτή την δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι . Με όνειρα πολλά , ανασφάλειες αλλά κ πάντα βαθιά μέσα μου μ ελπίδα ! Να τα καταφέρω μεν , αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου ! Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου , αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι κ το πιο σπάνιο για να συμβεί )είναι οτι κέρδισα εσάς ! Γιατί η σχέση μας δεν βασίζετε μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία , είναι πιο βαθιά κ πιο ουσιώδης ! Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας .... Γιατί ? Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος ... ❤».

Λίγες μέρες έμειναν και η Ελένη έχει ετοιμάσει μία ανανεωμένη εκπομπή και αυτές τις μέρες λοιπόν με τους συνεργάτες της φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να εκπλήξει τους πιστούς τηλεθεατές. Η Ελένη μετά από τόσα χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης είναι ήρεμη και περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει η εκπομπή στον Alpha γιατί της έχει λείψει η επικοινωνία της με το τηλεοπτικό της κοινό.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη. Τα πάντα είναι έτοιμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος των διακοπών της αλλά και τη φωτογραφία που δημοσίευσε συνεργάτιδά της και μας έδειξε τι συμβαίνει στα γραφεία της εκπομπής!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved