Ζαρίφη: «Σου στέλνω φώτο να μου κάνεις πρόβλεψη φύλου… να δω τι Μενεγάκη είσαι»- Η απάντησή της!

Συνέβη κι αυτό… Εγκυμονούσες στέλνουν στην Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφίες με τις κοιλιές τους προκειμένου να προβλέψει το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Ζαρίφη: «Σου στέλνω φώτο να μου κάνεις πρόβλεψη φύλου… να δω τι Μενεγάκη είσαι»-  Η απάντησή της!

Τι έχει όμως συμβεί; Η Κατερίνα Ζαρίφη όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη έμαθε πολλά πράγματα για τις έγκυες.

Πρόσφατα με αφορμή μία φωτογραφία τηςΜαντώς Γαστεράτου που είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, η Κατερίνα Ζαρίφη θυμήθηκε τι έλεγε η Ελένη κάθε φορά που ήταν έγκυος. Η Ελένη Μενεγάκη πάντα ήξερε το φύλο του μωρού που περιμένει ή όταν πήγαινε μία καλεσμένη που ήταν έγκυος προέβλεπε το φύλο του μωρού και πάντα έπεφτε μέσα!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την καλοκαιρινή της εκπομπή στο Open είχε πει για τη φίλη της Μαντώ Γαστεράτου, που οι φήμες τη θέλουν να είναι η νέα συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη: «Είναι αγόρι στο λέω εγώ… Η Μαντώ περιμένει αγόρι. Γιατί η μάνα όταν ομορφαίνει έχει αγόρι ενώ όταν πρήζεται έχει κορίτσι! Τα ξέρω εγώ με την Ελένη Μενεγάκη δούλευα…»!

Πριν λίγες μέρες η Μαντώ αποκάλυψε στο instagram της ότι περιμένει αγοράκι και την ίδια μέρα η Κατερίνα Ζαρίφη της έκανε βίντεο κλήση στον αέρα της εκπομπής της, Μεσημέρι #Yes και της είπε: «Είδες Μαντώ, εγώ το πρόβλεψα πρώτη ότι θα είναι αγόρι…»!

Έτσι follower της της έστειλε μήνυμα στο instagram και της έγραψε: "Να σου στείλω και τη δικιά μου κοιλιά να μου κάνεις πρόβλεψη φύλου....ξέρω αλλά να δω τι Μενεγάκη είσαι…" και φυσικά η Κατερίνα της έστειλες φατσούλες με χαμόγελα!

Δείτε όλα όσα είχε πει η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της για την πρόβλεψη του φύλου του μωρού της Μαντώς Γαστεράτου, αλλά και όσα έμαθε από την Ελένη και φυσικά το μήνυμα follower.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved