Μενεγάκη: Οι φώτο από τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στην Άνδρο και ο διάλογος με τον Μάκη

Αυτές τις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τις κόρες της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο από τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους στα Άχλα της Άνδρου αξίζει να τις δεις!

Μενεγάκη: Οι φώτο από τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στην Άνδρο και ο διάλογος με τον Μάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα όμορφο καλοκαίρι με την οικογένειά της. Απόλαυσε τις βουτιές της στα Άχλα της Άνδρου, πέρασε υπέροχες στιγμές με τα παιδιά της, γέμισε τις μπαταρίες της και είναι πανέτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Η παρουσιάστρια με το σκάφος που διαθέτει με τον Μάκη της επισκέφτηκε αρκετά νησιά του Αιγαίου και του Ιόνιου Πελάγους και φυσικά μας έδωσε μία γεύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές της δημοσιεύοντας αυθόρμητες και αρετουσάριστες φωτογραφίες της στο instagram.

Φέτος όμως οι διακοπές της τελείωσαν νωρίς, αφού η Ελένη Μενεγάκη έπρεπε να ταξιδέψει στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και συνάμα προετοιμάζει πυρετωδώς την εκπομπή της, που κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου!

Πώς όμως πέρασε τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στα Άχλα με τις κόρες της; Ο Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος δεν είναι και τόσο λάτρης του instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις τελευταίες μέρες των διακοπών της Ελένης με τα παιδιά στην Άνδρο και φυσικά η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην τις σχολιάσει!

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved