Μάκης Παντζόπουλος: Θα εκπλαγείτε με τη φωτογραφία από την Άνδρο που ανέβασε μετά από καιρό (pics)

Τόσο ο Μάκης Παντζόπουλος όσο και η Ελένη Μενεγάκη, τις τελευταίες εβδομάδες είχαν «εξαφανιστεί» από τα social media.

Μάκης Παντζόπουλος: Θα εκπλαγείτε με τη φωτογραφία από την Άνδρο που ανέβασε μετά από καιρό (pics)

Η Ελένη έχει να ανανεώσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις 18 Αυγούστου και ο Μάκης Παντζόπουλος από τις 18 Μαϊου.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της ξανθιάς παρουσιάστριας που αυτό το διάστημε ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της στην τηλεόραση, έδειχναν τις κόρες της.

onar eleni menegaki 3

Όσο για το τι έδειχνε η τελευταία ανάρτηση του Μάκη; Τις υπέροχες φωτιές που ανάβουνε στην παραλία κάνοντας beach parties.

Επιτέλους όμως και μετά από τρεις μήνες ο σύζυγος της Ελένης δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας το πόσο όμορφα συνεχίζουν να περνούν στην Άνδρο, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Στη νέα του φωτογραφία φαίνεται ένα τεράστιο ταψί γεμιστά. Μάλιστα... γεμιστά!

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει πρόκειται για μια συνταγή (μυστική) της γιαγιάς τους, άκρως παραδοσιακή και ελληνική. Δεν θα εκπλαγούμε αν ακούσουμε από την Ελένη στις πρώτες τις εκπομπές να αναφέρει ότι τα έφτιαξε η ίδια, μιας και φημίζεται για το ταλέντο της στη μαγειρική.

Η Ελένη είναι εκπληκτική μαγείρισσα και της αρέσει να μαγειρεύει για τους φίλους και την οικογένειά της.

Στην Άνδρο η οικογένεια έχει το δικό της μποστάνι. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν κατά καιρούς μαζεύουν λαχανικά από τον κήπο που έχουν και που ακόμη και οι επισκέπτες ή τα μικρά παιδιά μπορούν να επισκεφθούν.

Swipe up για να δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved