Μάκης Παντζόπουλος: Μας δείχνει το δαχτυλίδι που φορά στο χέρι του για πρώτη φορά (pics)

Χώρια πέρασαν μερικές ημέρες ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας.

Μάκης Παντζόπουλος: Μας δείχνει το δαχτυλίδι που φορά στο χέρι του για πρώτη φορά (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στο Παρίσι, απ' όπου και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της, δείχνοντάς μας το πόσο έχει ανανεωθεί, το πόσο έχει ομορφύνει, το πόσο έχει ηρεμήσει-χαλαρώσει και το πόσο έτοιμη είναι για να υποδεχτεί τη νέα αυτή σεζόν.

Φέτος το καλοκαίρι η Ελένη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα κορίτσια Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, δημιούργησαν όμορφες αναμνήσεις στα νησιά του Αιγαίου αλλά και την Άνδρο όπου ήταν η βάση τους.

Στην Άνδρο βρισκόταν και ο Μάκης Παντζόπουλος την εβδομάδα που η 49χρονη παρουσιάστρια βρισκόταν στη Γαλλία. Από εκεί δημοσίευε φωτογραφίες και Insta stories χρηστών που επισκέφθηκαν την επιχείρησή του, δείχνοντας το πόσο όμορφα πέρασαν στο νησί που λατρεύει και αγαπά ο ίδιος και η οικογένειά του.

Από εκεί μας έδειξε για πρώτη φορά και το δαχτυλίδι που φορά στο χέρι του. Αφορμή για αυτή τη φωτογραφία στάθηκε ένα μικρό χελωνάκι καρέτα-καρέτα που προσπαθούσε από τη φωλιά του να φτάσει στο νερό.

Όπως ο ίδιος εξήγησε και στο μήνυμά του, την τελευταία στιγμή κατάφερε να γλιτώσει αυτό το αξιολάτρευτο μικρό πλασματάκι από το στόμα των άγριων κύκνων, βοηθώντας το να φτάσει με ασφάλεια στη θάλασσα.

Δείτε τη φωτογραφία του στη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved