Αυτές οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου για τον πιο συγκινητικό λόγο (pics)

Φωτογραφίες που δείχνουν ένα κορίτσι να παρηγορεί τον αδερφό της κατά τη διάρκεια χημειοθεραπειών.

Αυτές οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου για τον πιο συγκινητικό λόγο (pics)

Όταν η Kaitlin Burge έμαθε ότι ο 2χρονος γιος της, Beckett, είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία τον Απρίλιο του 2018, ήξερε ότι η ζωή τους θα άλλαζε ριζικά. Και ενώ ήταν δύσκολο να πει στην 4χρονη κόρη της Aubrey, τι συμβαίνει με τον μικρό αδερφό της, ποτέ δεν φανταζόταν πόσο υποστηρικτικό θα ήταν το μικρό της κοριτσάκι.

Μία από αυτές τις στιγμές μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Kaitlin, δείχνοντας σε όλους πόση δύναμη έδινε η κόρη της στον γιο της και πώς στεκόταν στο πλευρό του, δείχνοντάς του την υποστήριξή της.

«Ένα πράγμα που δεν σου λένε για τον καρκίνο κατά την παιδική ηλικία είναι ότι επηρεάζει ολόκληρη την οικογένεια», γράφει στο post της η Kaitlin και συνεχίζει: «Πάντα ακούτε για τις οικονομικές και ιατρικές δυσκολίες αλλά για πείτε μου, πόσο συχνά ακούτε για τις δυσκολίες που έρχονται οι οικογένειες που έχουν κι άλλα παιδιά;».

Η Kaitlin εξήγησε ότι η διάγνωση καρκίνου του παιδιού της, άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της μέσα σε μια νύχτα. Η Aubrey έπρεπε να σταματήσει την ενόργανη, ώστε οι γονείς της να επικεντρωθούν στη θεραπεία του Beckett. Παρά το γεγονός ότι θα έχανε μια από τις αγαπημένες της δραστηριότητες, η Aubrey δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε μία φορά.

«Τα δύο παιδιά μου, που έχουν 15 μήνες διαφορά, από το να παίζουν στο σχολείο και στο σπίτι, κάθονται μαζί σε ένα κρύο δωμάτιο νοσοκομείου. Η τετράχρονη κόρη μου έβλεπε τον αδερφό της να πηγαίνει με ένα ασθενοφόρο στη ΜΕΘ. Είδε μια ντουζίνα φάρμακα να μπαίνουν μέσα στο σώμα του. Δεν ήταν σίγουρη για το τι συνέβαινε. Εκείνο που γνώριζε ήταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον αδερφό της, τον καλύτερο φίλο της».

Συνέχισε να εξηγεί, πως μόλις ο γιος της βγήκε από το νοσοκομείο, ήταν διαφορετικός από πολλές απόψεις και αυτό επηρέασε την μεγάλη του αδελφή.

Ο μικρός δεν μπορούσε να παίξει όπως πριν, δεν είχε δυνάμεις, ήταν αρκετά ήσυχος και νύσταζε πολύ. Ωστόσο η αδερφή του ό,τι και αν συνέβαινε, ήταν πάντα δίπλα του. Στο πλευρό του.

Αν και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα για την οικογένεια Burge, ο Beckett πήρε τα καλά νέα από τους γιατρούς του και αναμένεται να κάνει την τελευταία του χημειοθεραπεία τον Αύγουστο του 2021.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μητέρα του στο Facebook, στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Beckett Strong / Facebook account

πηγη: Popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved