Άγγελος Λάτσιος: Δεν πάει ο νους σας τι κάνει μετά τις διακοπές του (pics+vid)

Διακοπές τέλος!

Άγγελος Λάτσιος: Δεν πάει ο νους σας τι κάνει μετά τις διακοπές του (pics+vid)

Ο Άγγελος επέστρεψε στην Αθήνα και άρχισε ξανά τα Insta stories.

Να σας θυμίσουμε πριν μερικές ημέρες, διασκέδαζε με τους κολλητούς του φίλους, μεταξύ των οποίων και ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος.



Όσο βρισκόταν σε διακοπές, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ήταν φειδωλός στις αναρτήσεις του. Έκανε μόνο μερικά Insta stories δείχνοντας πράγματα που του άρεσαν και τον εντυπωσίαζαν. Όπως έκανε άλλωστε και πριν μερικές ώρες.

Ο 16χρονος Άγγελος, που σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στη σχολική αίθουσα, έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει στην καθημερινότητά του κάνοντας βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Περνώντας από το Μεταξουργείο, ένα γκράφιτι του τράβηξε την προσοχή και αμέσως έσπευσε να το απαθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο, δημοσιεύοντας μάλιστα τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το γκράφιτι που του τράβηξε την προσοχή

Το συγκεκριμένο έργο έχει την υπογραφή του IΝΟ. Ο IΝΟ είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες Street artists και κανείς μπορεί να δει σχέδιά του όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά την Ισπανία, τη Νέα Υόρκη, τη Λευκορωσία κ.λ.π.

Ο Πλάτωνας, το πρόσωπο που απεικονίζεται στον τοίχο που βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως, ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος από την Αθήνα, ο πιο γνωστός μαθητής του Σωκράτη και δάσκαλος του Αριστοτέλη. Το έργο του με τη μορφή φιλοσοφικών διαλόγων έχει σωθεί ολόκληρο (του αποδίδονται ακόμα και μερικά νόθα έργα)· άσκησε τεράστια επιρροή στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία και γενικότερα στη δυτική φιλοσοφική παράδοση μέχρι και σήμερα. Κύριος οικοδόμος της φιλοσοφίας, οδηγητής είτε προάγγελος μεταγενεστέρων προβάσεών της, εμπνευστής άμεσα ή έμμεσα των σπουδαιότερων κοινωνικοπολιτικών οραματισμών. To σύνολο του έργου του, συχνά τον κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίων προσωπικοτήτων όλων των εποχών με τη μεγαλύτερη επιρροή, μαζί με τον δάσκαλο του, Σωκράτη, και τον μαθητή του, Αριστοτέλη.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος στη gallery που ακολουθεί και θαυμάστε το έργο που ομορφαίνει, μια γωνιά της Αθήνας. (+επιπλέον φωτογραφίες με γκράφιτι του ΙΝΟ)

πηγή φωτογραφιών: Facebook page INO

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved