Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος της Βίκυς Καγιά στην Αγία Άννα (pics+vid)

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Η Αγία Άννα για τους ίδιους είναι το καταφύγιό τους.

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος της Βίκυς Καγιά στην Αγία Άννα (pics+vid)

Η Αγία Άννα είναι χωριό της Δημοτικής Ενότητας Νηλέως, του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, της Περιφερειακής Ενότητας (τέως Νομού) Ευβοίας. Βρίσκεται στην ΒΑ. Εύβοια, στις ανατολικές απολήξεις του όρους Ξηρού, σε θέση που δεσπόζει στο Αιγαίο Πέλαγος, στο εσωτερικό του όρμου του Αγίου Βασιλείου. Απέχει από την Χαλκίδα, 76 χλμ. περίπου, και από την Αθήνα 156 χλμ.

Τι μπορεί κανείς να δει κανείς εκεί;

Το λαογραφικό μουσείο που λειτουργεί από το 1981, με παραδοσιακές φορεσιές, κοσμήματα, υφαντά, γεωργικά, οικιακά και άλλα εργαλεία και αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν στην καθημερινή τους ζωή οι κάτοικοι.

Την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, στην κεντρική πλατεία και τον ιερό ναό της Αγίας Άννας με την θαυματουργή εικόνα από όπου πήρε και το όνομά του ο οικισμός που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά.

Όλα όσα λατρεύει η Βίκυ Καγιά στην Αγία Άννα

Τo Rancheros, το ράντζο που επισκέπτεται με την κόρη της, Μπιάνκα. Η Βίκυ Καγιά φέτος, φωτογράφισε την κόρη της επάνω στο αγαπημένο της άλογο. Η ιππασία είναι κάτι που λατρεύει η ίδια η παρουσιάστρια του GNTM κάτι που έχει περάσει και στην κόρη της Μπιάνκα.

Το σπίτι της βρίσκεται στο χωριό Αχλάδι και εκεί κοντά βρίσκεται η παραλία Φραγκάκη. Παραλία όπου συνδυάζει άψογα το βουνά και τη θάλασσα. Είναι από τις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας και πρόκειται για μία ανερχόμενη περιοχή σε τουρισμό με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την μεγάλη σε έκταση παραλία και τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου.

Η παραλία Αχλαδίου είναι μία από τις παραλίες που επισκέπτονται συχνά οικογενειακώς.

Οι φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά

Όπως μπορείτε να δείτε και στη gallery που ακολουθεί, η Βίκυ Καγιά λατρεύει την Εύβοια και με κάθε αφορμή δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της εκεί.

Την Αγία Άννα φαίνεται να τη λατρεύουν και τα παιδιά της. Παρακάτω ο μικρός Κάρολος-Ηλίας και η Μπιάνκα εκτός από τα μπανάκια στη θάλασσα, απολαμβάνουν και τους περιπάτους στον Νηλέα, στο ποτάμι της περιοχής.

Swipe up για να δείτε όλα όσα λατρεύει και αγαπά στην Αγία Άννα, η Βίκυ Καγιά και η οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved