Αγόρι ή κορίτσι; Η Miranda Kerr δεν πρόκειται να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της (pics)

To supermodel Miranda Kerr, πραγματικά λάμπει και η εγκυμοσύνη της πάει πολύ.

Αγόρι ή κορίτσι; Η Miranda Kerr δεν πρόκειται να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της (pics)

Περιμένει πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ακόμη αν πρόκειται να αποκτήσει αγόρι ή κορίτσι.

Το τρίτο παιδί

Η Miranda Kerr, έχει ήδη έναν γιο, τον εννιάχρονο Flynn, που απέκτησε από τον πρώην γάμο της με τον Orlando Bloom και τον μόλις ενός έτους Hart, παιδί που απέκτησε από τον γάμο της με τον Evan Spiegel. Αυτό το παιδί που είναι καθ' οδόν, είναι το δεύτερο για το ζευγάρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Marie Claire, το πολυάσχολο μοντέλο, μίλησε για το πόσο κοντά είναι τα δύο αδέρφια. «O Flynn είναι τρελά ερωτευμένος με τον Hart. Πραγματικά ήθελε τόσο πολύ έναν μικρό αδερφό. Δεν ζηλεύει καθόλου. Είναι πολύ γλυκός και όταν ο Flynn μπαίνει στο δωμάτιο, ο Hart λάμπει από ευτυχία!».

Τελικά τι θα αποκτήσει; Αγόρι ή κορίτσι;

Οι περισσότεροι γονείς ανυπομονούν να μάθουν το φύλο του αγέννητου παιδιού τους και τόσο η Miranda όσο και ο Evan δεν αποτελούν εξαίρεση. Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό. «Ναι, ξέρουμε το φύλο του μωρού και έχουμε ήδη διαλέξει και ονόματα!», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη στο Marie Claire, η Miranda.

Οι πρώτες εγκυμοσύνες της ήταν αρκετά εύκολες και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Χαίρεται που βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες και ανυπομονεί να γνωρίσει το μωρό της.

«Ήταν σίγουρα η δυσκολότερη εγκυμοσύνη από τις τρεις. Ο Flynn ήταν πολύ ήσυχος, με τον Hart είχα μόνο μερικές πρωινές ναυτίες, αλλά με αυτό το μικρούλι... έχω τρομερές πρωινές ναυτίες. Νιώθω τώρα καλά όμως, και δεν μου έχουν μείνει αρκετές ημέρες... πράγμα που είναι καταπληκτικό!».

Εδώ στο Mothersblog πιστεύουμε θα είναι κορίτσι...

Λίγο τα χρώματα που διαλέγει στις εμφανίσεις της, λίγο η δύσκολη εγκυμοσύνη (λένε τα κορίτσια ταλαιπωρούν τις μαμάδες), μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά ένα μικρό κοριτσάκι θα κάνει την εμφάνισή του, κερδίζοντας όλο το ενδιαφέρον της οικογένειάς της.

Εν αναμονή λοιπόν! Σε λίγες ημέρες η Miranda Kerr θα κρατά στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί και θα ανακοινώσει όχι μόνο το φύλο αλλά και το όνομα που έχει διαλέξει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved