Γιάννης Λάτσιος: Οι φωτογραφίες με τις κόρες του στο Instagram (pics)

Αυτές είναι οι τρυφερές φωτογραφίες με τα κορίτσια του στο Instagram.

Γιάννης Λάτσιος: Οι φωτογραφίες με τις κόρες του στο Instagram (pics)

Ο Γιάννης Λάτσιος έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώην γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη. Το 2002 ήρθε στη ζωή του, ο γιος του Άγγελος Λάτσιος, το 2005 ακολούθησε η γέννηση της Λάουρας και στις 28 Ιανουαρίου 2008 απέκτησε την δεύτερη κόρη του, Βαλέρια.

Τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία και αυτό φαίνεται με κάθε ευκαιρία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πέρασε μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης έχοντας κοντά του, τα τρία του παιδιά.

Αν και έχουμε δει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Άγγελο, δείχνοντας το πρόσωπό του, δεν ισχύει και το ίδιο και για τα κορίτσια. Οι αναρτήσεις του είναι λιγοστές, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και τα πρόσωπά τους κρυφά.

Ο Γιάννης Λάτσιος στο Instagram

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Λάτσιου, ήρθε στις 4 Αυγούστου 2011. Έκτοτε οι αναρτήσεις του ήταν συχνές. Αν κανείς περιηγηθεί μέσα στον λογαριασμό του, θα δει φωτογραφίες από υπέροχα τοπία, παραλίες και φίλους του άλλοτε ισχυρού στελέχους του ΑΝΤ1.

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια για να κάνει την πρώτη δημοσίευση με τις κόρες του. Για την ακρίβεια στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 η πρώτη φωτογραφία τον έδειχνε να τις κρατά στην αγκαλιά του σχολιάζοντας: «#summer2016 #sea #family #happyholidays». Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία του.

Αργότερα ακολούθησαν ακόμη δύο φωτογραφίες του. Σε αντίθεση με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά του εκείνος είναι πιο φειδωλός στις αναρτήσεις του.

Δείτε τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved