Ελένη Μενεγάκη: Το άλμπουμ των διακοπών της μέσα από το φωτογραφικό φακό της!

Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με την οικογένειά της.

Ελένη Μενεγάκη: Το άλμπουμ των διακοπών της μέσα από το φωτογραφικό φακό της!

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η παρουσιάστρια του Alpha μόλις έριξε αυλαία η εκπομπή της ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της αν και οι μίνι αποδράσεις στην Άνδρο είχαν ξεκινήσει νωρίτερα.

Η Ελένη φέτος απόλαυσε κάθε στιγμή με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της στον επίγειο παράδεισό της, στην Άνδρο και στη συνέχεια έκανε ένα tour με το σκάφος που διαθέτει με τον σύζυγό της στο Αιγαίο.

Μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια πήγε με τον Μάκη της στη Μύκονο, όπου εκεί οι παπαράτσι δεν την άφησαν σε ησυχία. Η Ελένη αφού ταξίδεψε σε διάφορα νησιά του Αιγαίου, επέστρεψε στην… βάση της, στην Άνδρο και στη συνέχεια έβαλε πλώρη με την οικογένειά της για το Ιόνιο, δηλαδή προγραμμάτισε τις διακοπές της ακριβώς όπως και πέρυσι.

Βέβαια, αυτό το καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό… γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία της με τον απλό κόσμο ο οποίος, πλέον έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει πού βρίσκεται και τι κάνει η Ελένη μαζί με την οικογένειά της στις διακοπές της.

Πρώτη φορά είδαμε την Ελένη να δημοσιεύει φωτογραφία της εντελώς αμακιγιάριστη, αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και να δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της, να ποστάρει στιγμιότυπα από τις βουτιές της στην παραλία αλλά και όμορφες στιγμές με την Λάουρα, την Βαλέρια και την Μαρίνα της.

Δείτε λοιπόν το άλμπουμ των διακοπών της Ελένης Μενεγάκη με την οικογένειά της μέσα από τον φωτογραφικό φακό της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved