Παρουσιάστρια γέλασε με τον πρίγκιπα George και αυτός είναι ο λόγος

Η παρουσιάστρια του Good Morning America, Lara Spencer, ζήτησε συγγνώμη από τον 6χρονο πρίγκιπα George, μετά το γέλιο της, όταν άκουσε ότι του αρέσει ο χορός.

Παρουσιάστρια γέλασε με τον πρίγκιπα George και αυτός είναι ο λόγος

«Θα δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό!»

Η παρουσιάστρια του Good Morning America άρχισε λέγοντας: «Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, άφησε κάτω τις πλαστελίνες για να σπουδάζει, να μάθει κομπιούτερ, ποίηση και μπαλέτο, ανάμεσα σε τόσα άλλα πράγματα!».

Μέχρι στιγμής λέει αλήθεια

Έπειτα όμως, άρχισε να γελάει ενθαρρύνοντας μάλιστα το τηλεοπτικό κοινό και τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν στο πάνελ της εκπομπής, να γελάσουν μαζί της. Και το έκαναν.

«Ο πρίγκιπας William, λέει ότι ο πρίγκιπας George, φυσικά και λατρεύει το μπαλέτο. Έχω νέα για εσένα πρίγκιπα William, θα δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό», είπε στην τηλεόραση, γελώντας ακόμη περισσότερο. Ρουθουνίζοντας μάλιστα.

Μετά τα αρνητικά σχόλια όμως, που δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό, ζήτησε συγγνώμη από τον μικρό George.

Τον χορό τον λάτρευε η πριγκίπισσα Diana

Η Diana μεταξύ άλλων σπούδασε χορό και μπαλέτο. Με κάθε ευκαιρία παρακολουθούσε παραστάσεις ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που στις επίσημες εξόδους της, χόρευε. Όσοι τη γνώριζαν, μιλούν τη λεπτότητα και τον ερωτισμό που απέπνεαν οι κινήσεις της, όταν χόρευε ακόμη και ένα απλό βαλς.

prigkipas george balleto 1

πηγή φωτογραφιών: Instagram account Kensington Palace

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved