Πρίγκιπας George: Δεν φαντάζεστε ποιος διάσημος αθλητής του έκανε μάθημα τένις (pics+vid)

Ο πρίγκιπας George μαθαίνει να παίζει τένις.

Πρίγκιπας George: Δεν φαντάζεστε ποιος διάσημος αθλητής του έκανε μάθημα τένις (pics+vid)

Τόσο ο πρίγκιπας William όσο και η σύζυγός του Kate λατρεύουν το τένις. Πολύ συχνά παρακολουθούν αγώνες τένις και ειδικά το τουρνουά του Γουίμπλετον που διεξάγεται κάθε χρόνο στο ομώνυμο προάστιο του Λονδίνου.

H Δούκισσα του Cambridge προεδρεύει μάλιστα του οργανισμού All England Lawn Tennis and Croquet Club με έδρα το Γουίμπλετον.

Όμως και οι ίδιοι προπονούνται καθώς τους βοηθάει να διατηρούνται σε άψογη φόρμα. Είναι φυσικό λοιπόν να θέλουν και τα παιδιά τους να μάθουν να παίζουν τένις. Ηδη, ο πρίγκιπας George ξεκίνησε τα πρώτα του μαθήματα. Μάλιστα είχε την …τύχη να του κάνει μάθημα ένας ζωντανός θρύλος του αθλήματος.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος στη Daily Star «ο πρίγκιπας George είναι στο στάδιο που μαθαίνει να πιάνει τη μπάλα, όπως ακριβώς και τα αγόρια μου».

Σε ερώτηση αν είναι ο αγαπημένος τενίστας του πρίγκιπα George, είπε ότι έχει ένα πλεονέκτημα καθώς πέρασε λίγο χρόνο μαζί του. «Πιθανόν να είμαι ο μοναδικός παίκτης που έχει συναντήσει από κοντά…», είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος τενίστας.

Δείτε στο βίντεο ποιος είναι ο τενίστας που έκανε μάθημα στον πρίγκιπα George:





Ο πρίγκιπας George όπως θα δείτε στη gallery που ακολουθεί, μεγάλωσε.


Φωτογραφίες: Instagram theprincegeorgeofcambridge, kensingtonroyal


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved