Σε αυτό το σχολείο θα πάει η πριγκίπισσα Charlotte (pics)

Η μικρότερη πριγκίπισσα, η αξιολάτρευτη Charlotte, σε μερικές ημέρες θα πάει στο σχολείο και εμείς ανυπομονούμε για τις πρώτες της φωτογραφίες.

Σε αυτό το σχολείο θα πάει η πριγκίπισσα Charlotte (pics)

Η μεγάλη μέρα της Charlotte

H Charlotte πρόκειται να αρχίσει τα μαθήματά της στις 5 Σεπτεμβρίου στο ίδιο σχολειό που πηγαίνει και ο μεγάλος της αδερφός, πρίγκιπας George.

Το Thomas' s Battersea συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σχολείων της Βρετανίας και τα δίδακτρα ανέρχονται περίπου σε 18.000- 20.000 στερλίνες το χρόνο (ανάλογα την τάξη). Περιγράφεται από τον Οδηγό Καλών Σχολείων ως "ένα μεγάλο, γεμάτο δραστηριότητα και ελαφρά χαοτικό σχολείο για κοσμοπολίτες γονείς που θέλουν με τα ακριβά δίδακτρα που πληρώνουν τα παιδιά τους να έχουν την καλύτερη αγγλική εκπαίδευση".

Περιμένουμε πώς και πώς τα βρετανικά Μέσα να καλύψουν το γεγονός αυτό και φωτογραφίες της μικρής πριγκίπισσας να κάνουν την εμφάνισή τους στα social accounts του παλατιού.

Σίγουρα θα θυμόσαστε την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα George, έτσι δεν είναι; Η Kate Middleton τότε δεν τον είχε συνοδέψει, καθώς ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Louis. Αν και έλειπε από τη μεγάλη αυτή μέρα του George, πιστεύουμε ότι δεν θα θέλει να λείπει από τη μέρα της Charlotte.

Ελπίζουμε λοιπόν, την εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ να τη συνοδεύουν και οι δυο γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα διεθνή Μέσα από το παλάτι, η Charlotte είναι ενθουσιασμένη και περιμένει πώς και πώς για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Η μικρή πριγκίπισσα, που μέχρι πέρσι πήγαινε στο νηπιαγωγείο Willcocks Nursery School, θα έχει το όνομα Charlotte Cambridge στο σχολείο της.

Δείτε φωτογραφίες από το σχολείο που διάλεξε η βασιλική οικογένεια για τα παιδιά και θυμηθείτε την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα George.

πηγή φωτογραφιών: Ap images

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved