Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα (pics)

Η Μαριάννα Κιμούλη είναι ένα κορίτσι που κρατά χαμηλό προφίλ παρά τους διάσημους γονείς της και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα (pics)

O Γιώργος Κιμούλης και η Μαρία Δαμανάκη γνωρίστηκαν στο σπίτι της Τζένης Καρέζη. Αμέσως η φιλία τους έδωσε τη θέση της σε έναν δυνατό έρωτα. Έρωτα που δημιούργησε μια αξιολάτρευτη κόρη. Ο ερχομός της Μαριάννας ήταν δώρο Θεού τόσο για την ίδια την Μαρία Δαμανάκη όσο και για τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Η Μαριάννα Κιμούλη μεγαλώνοντας λάτρεψε την τέχνη του πατέρα της και αυτό την οδήγησε όταν ενηλικιώθηκε στην υποκριτική σχολή του Λονδίνου, Queen Mary στο University of London. Όπως φαίνεται... το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Η 25χρονη Μαριάννα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και ταινίες. Διατηρεί χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επίθετο του πατέρα της για να γίνει γνωστή.

Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και κάθε επαγγελματικό της βήμα. Το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά της Μαριάννας, που σε κάθε παράσταση του πατέρα της βρίσκεται κοντά του.

mkimouli

«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος "συγκατοικώ" με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει "το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου". Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι...», είχε πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο Γιώργος Κιμούλης.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Μαριάννα είναι πανέμορφη και τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια της είναι εκείνα που ξεχωρίζουν.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved