«Πριν αρχίσει το σχολείο με την BFF μου πάμε Kidom!», αυτό λέει η κόρη μου

Και ποιος μπορεί να χαλάσει χατίρι της Νικόλ;

Μαργαρίτα Νικολάου
«Πριν αρχίσει το σχολείο με την BFF μου πάμε Kidom!», αυτό λέει η κόρη μου

Περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι με την BFF της, όπως λέει και η ίδια. Οι διακοπές μας κανονίστηκαν παρέα με την οικογένεια της φίλης της Μαριτένιας και ομολογώ πως ήταν υπέροχες. Είχαν γέλια, διασκέδαση και αρκετές αναμνήσεις που κουβαλήσαμε μαζί μας με την επιστροφή.

Τα σχολεία πρόκειται να ανοίξουν και τα κορίτσια στις διακοπές σχεδίαζαν να αγοράσουν τα ίδια πράγματα. Τσάντες, κασετίνες, μολύβια, τετράδια, post it. Θέλουν όλα να είναι ίδια. Ανυπομονούν πώς και πώς να επιστρέψουν στην σχολική τάξη, να διαλέξουν θρανίο και φυσικά… να καθίσουν μαζί.

Πριν ανοίξουν τα σχολεία ωστόσο, η Νικόλ θέλει να κάνουν κάτι ξεκαρδιστικό, κάτι διασκεδαστικό και κάτι που θα σηματοδοτήσει και επίσημα για εκείνες τη λήξη του καλοκαιριού και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Και το βρήκε. Ζήτησε να πάμε στο Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, που λατρεύει εδώ και αρκετά χρόνια

«Μαμά, μπες στο Internet, θέλω να δεις αν έχει κάποιο event και να πάμε με τη Μαριτένια!», κάπως έτσι googlaρα για ακόμη μια φορά και βρήκα ότι το Kidom υποδέχεται τον μοναδικό ΡΕΝΤ από την ταινία «Angry Birds: Η Ταινία 2» !

kidom angry birds 3

Ο ΡΕΝΤ μαζί με την υπόλοιπη παρέα, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Angry Birds: Η Ταινία 2» που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 5 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την ταινία o εκρηκτικός ΡΕΝΤ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Αν δεν έχετε δει το trailer της ταινίας, δείτε το παρακάτω.



«Μαμά, πότε θα είναι ο ΡENT στο Allou! Fun Park για να πάμε;», με ρώτησε ξανά η Νικόλ, θέλοντας να κανονίσει ημέρα και ώρα που θα βρεθούν με τη φίλη της.

«Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου και το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 11:00-15:00 & 18:00 – 22:00, λέει εδώ μωρό μου!», της είπα και αμέσως έσπευσε να πιάσει το tablet να καλέσει στο messenger τη φίλη της για να της πει όλα όσα σκέφτηκε.

«Κυρία Αλεξία, μου δίνετε την Μαριτένια;», ακούστηκε να λέει στην μαμά της Μαριτένιας, που απάντησε στο messenger (όχι τα παιδιά μας δεν έχουν δικά τους social media, επικοινωνούν μέσα από τα δικά μας).

«Μαριτένια, τι θα έλεγες να πάμε στο Kidom για να γιορτάσουμε το τέλος του καλοκαιριού και για να κάνουμε μαζί κάτι διασκεδαστικό πριν πάμε σχολείο;», ρώτησε όλο χαρά η Νικόλ τη φίλη της, με την BFF της να φωνάζει «Ναιαιαιαιαιαι» γεμάτη ενθουσιασμό!

«Εδώ λέει (η Νικόλ διάβαζε από το κινητό μου) ότι μαζί με τον ΡΕΝΤ θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε παιχνίδια εμπνευσμένα από την ταινία και θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα!Τέλειο!!!!».

kidom angry birds 4

Αυτό ήταν! Το ραντεβού κανονίστηκε και εμείς δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον ΡΕΝΤ στο Kidom! Μην την χάσετε ούτε κι εσείς! Απλά να θυμάστε ότι το Σαββατοκύριακο 07/09 & 08/09 ο ΡΕΝΤ δεν θα είναι στο Kidom αλλά θα γίνονται παιχνίδια εμπνευσμένα από την ταινία. ☺

kidom angry birds 10

Επιπλέον πληροφορίες που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες:

Εκτός από τον ΡΕΝΤ, στο παραμυθένιο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: ο παιδότοπος του Kidom Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών / Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 23:00
  • Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00 – 23:30

Swipe up για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved