«Τι όμορφα που περάσαμε και σήμερα στο Kidom του Allou! Fun Park μαμά!»

Και να που ήρθε το Πάσχα. Πώς περνάει ο καιρός έτσι;

Μαργαρίτα Νικολάου
«Τι όμορφα που περάσαμε και σήμερα στο Kidom του Allou! Fun Park μαμά!»

Η κόρη μου ανυπομονεί πώς και πώς να περάσουν οι μέρες για να πάμε στο χωριό να παίξει με τις ξαδέρφες της στο ποτάμι. Πριν όμως φύγουμε μου έκανε μια δήλωση: «Μαμά, δεν θέλω να φύγουμε πριν πάμε με τη Μαριτένια μια βόλτα το Σαββατοκύριακο. Να πάρεις τη μαμά της να συνεννοηθείτε!».

Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια κάθε Σαββατοκύριακο ήθελαν πώς και πώς να βρεθούμε για να παίξουν, είτε σε κάποιο πάρκο, είτε στο σπίτι. Αρκεί να έπαιζαν μαζί. Τι να κάνω η δόλια η μάνα; Σήκωσα το ακουστικό, τηλεφώνησα στη μαμά της Μαριτένιας και της είπα: «Να σου πω, τα κορίτσια θέλουν να βρεθούμε το Σαββατοκύριακο. Θα κάνετε τίποτε;».

«Μόλις θα σου τηλεφωνούσα και εγώ», ακούστηκε να λέει η Αλεξία από την άλλη γραμμή, «Και η δικιά μου με έχει "φάει", τι λες; Πάμε στο Kidom του Allou! Fun Park που τους αρέσει και που εμείς θα καταφέρουμε να πιούμε ένα καφεδάκι με την ησυχία μας;».

Αυτό ήταν! Το ραντεβού έκλεισε και την Κυριακή το πρωί πέρασα με το αυτοκίνητο να τις πάρω. Αφού φτάσαμε τα κορίτσια άρχισαν να τσιρίζουν από χαρά. Και αυτό γιατί το Kidom είχε μετατραπεί σε ένα μαγευτικό μέρος.

Με αφορμή τη νέα ταινία, «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3», στο Kidom του Allou! Fun Park υπήρχαν εντυπωσιακοί δράκοι, αγαπημένοι ήρωες και μια μαγευτική διακόσμηση που μετέτρεπαν τον αγαπημένο προορισμό μας σε ένα μαγευτικό μέρος γεμάτο εκπλήξεις, δράσεις και φυσικά παιχνίδι!

allou fun park 4

Παιχνίδια με δράκους, ζωγραφιές, facepainting και πολλά ακόμα ήταν μερικά από όλα εκείνα που τα παιδιά μας είχαν τη μοναδική εμπειρία ζήσουν σε μια βόλτα τους. Πραγματικά ήμασταν πολύ τυχερές!

Εμείς καταφέραμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας βλέποντάς τες να διασκεδάζουν στον μεγάλο παιδότοπο του Kidom, Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower και τα βαρκάκια Bloom – Bloom που δεν σας κρύβω ότι είναι τα αγαπημένα τους.

allou fun park 2

Εσείς τι θα κάνετε; Εγώ πάντως το Σάββατο θα είμαι πάλι εκεί και θα χαρώ να δω και εσάς. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε δεν πειράζει, γιατί για ένα ολόκληρο μήνα και έως τις 05 Μαΐου, στο Kidom του Allou! Fun Park τα παιδάκια σας θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κρυμμένο κόσμο των δράκων μέσα από μια σειρά από δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3 ».

Καλό Πάσχα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved