Νόνη Δούνια: Είναι από τις πιο καλοντυμένες πολιτικούς και ιδού οι αποδείξεις (pics)

Το στιλ της απλό και κομψό.

Νόνη Δούνια: Είναι από τις πιο καλοντυμένες πολιτικούς και ιδού οι αποδείξεις (pics)

Η Νόνη Δούνια από τις πρώτες εμφανίσεις της στη Βουλή, μετά την εκλογή της με το κυβερνών κόμμα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

Η μακρόχρονη ενασχόλησή της με το μόντελινγκ προφανώς και την βοήθησε να κινείται με άνεση ειδικά μπροστά στις κάμερες, ωστόσο το προσωπικό της στιλ και ύφος είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Και το στιλ της Νόνης Δούνια είναι απλό, λιτό, κομψό, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι έξυπνες και καθόλου κραυγαλέες.

Το πρώην μοντέλο εξελέγη βουλευτής με το κυβερνών κόμμα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην Α’ Πειραιώς με τη ΝΔ. Είχε εκλεγεί όμως και Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ωστόσο ,παραιτήθηκε εξαιτίας της εκλογής της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μιλώντας στο gossip-tv η Νόνη Δούνια είχε πει ότι ένας από τους λόγους της ενασχόλησής της με την πολιτική είναι η ανάγκη δημιουργίας νέων ευκαιριών για τους νέους.

«Κι εγώ μεγαλώνω παιδιά και ιδανικά θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν στην Ελλάδα.Όχι γιατί είμαι μια μαμά που δεν θέλω να ξεκολλήσουν τα παιδιά μου από εμένα, αλλά γιατί ιδανικά κάθε μάνα θέλει να παιδιά της ευτυχισμένα και κοντά της. Να είναι εδώ αλλά να είναι και καλά. Με ευκαιρίες να δημιουργήσουν.Δεν νομίζω ότι υπάρχει μάνα που δεν προβληματίζεται για το μέλλον των παιδιών της. Κι αυτό είναι κάτι που θεωρώ πως μπορεί να αλλάξει», είχε πει μεταξύ άλλων.

Η Νόνη Δούνια την περίοδο αυτή βρίσκεται στις Σπέτσες απολαμβάνοντας ολογοήμερες διακοπές μέχρι να επιστρέψει στα βουλευτικά έδρανα.

Εσείς στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις εμφανίσεις που έχει κάνει εντός και εκτός Βουλής αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες πολιτικούς.

Φωτογραφίες: Instagram Noni Dounia

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved