Νόνη Δούνια: H απίστευτη βουτιά με τα παιδιά της στις Σπέτσες (pics)

Λίγο πριν επιστρέψει στα καθήκοντά της στη Βουλή, η Νόνη Δούνια απόλαυσε λίγες ημέρες διακοπών με τα παιδιά της στις αγαπημένες της Σπέτσες.

Νόνη Δούνια: H απίστευτη βουτιά με τα παιδιά της στις Σπέτσες (pics)

«Ένα σύντομο διάλειμμα στο αγαπημένο μου νησί και στην οικογένειά μου» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε δύο ημέρες πριν. Η φωτογραφία δείχνει την ίδια να κάθεται χαλαρή σε μία καρέκλα και να απολαμβάνει το καλοκαιρινό αεράκι.

Το τελευταίο διάστημα η καθημερινότητα της Νόνης Δούνια έχει αλλάξει και εκτός από την οικογένειά της που τα τελευταία χρόνια ήταν η πρώτη της προτεραιότητα, στη ζωή της έχει μπει και η πολιτική. Το πρώην μοντέλο, εκλέχθηκε βουλευτής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές που έγιναν πριν από έναν μήνα και όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις της στο Ιnstagram, στόχος της είναι να δουλέψει σκληρά για να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του λαού.

Το Σαββατοκύριακο όμως που μας πέρασε, ήταν δύο ημέρες χαλάρωσης για την όμορφη μαμά. Η Νόνη Δούνια πήγε με την οικογένειά της στις Σπέτσες, έναν προορισμό που όπως έχουμε δει, έχει επιλέξει και στο παρελθόν.

Την Κυριακή μάλιστα, η βουλευτής ανέβασε και μία φωτογραφία από την εντυπωσιακή βουτιά που έκανε με τα παιδιά της, Ρία και Στάθη.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved