Νόνη Δούνια: Η κόρη της έγινε 13! Δείτε την φώτο και το τρυφερό μήνυμα (pic)

Η κόρη της Νόνης Δούνια έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μία κούκλα.

Νόνη Δούνια: Η κόρη της έγινε 13! Δείτε την φώτο και το τρυφερό μήνυμα (pic)

Η Νόνη Δούνια είναι ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν τη δεκαετία του '90. Και σήμερα όμως, στα 47 της χρόνια, παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα με φυσική και εντυπωσιακή ομορφιά.

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη με τον οποίο φέτος έκλεισαν 15 χρόνια γάμου και τα δύο της παιδιά, Στάθη και Ρία. Η Νόνη Δούνια αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι είναι μία πολύ στοργική μαμά και φυσικά ότι τα παιδιά της έχουν μεγελώσει πολύ.

Η χθεσινή ημέρα ηταν πολύ σημαντική για τη διάσημη μαμα. Λίγες εβδομάδες μετά την εκλογή της ως δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, εκλέχθηκε και πάλι από τον ελληνικό λαό στις χθεσινές εθνικές εκλογές, κερδίζοντας έτσι μία θέση στην ελληνική Βουλή. Η πολιτική πάντα την ενδιέφερε και όπως έχει δηλώσει τώρα που τα παιδιά της έχουν πια μεγαλώσει οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για την ενασχόλησή της με τα κοινά.

Χθες όμως, ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για τη Νόνη Δούνια και για έναν ακόμη λόγο. Η κόρη της Ρία Μουρατίδη έγινε δεκατριών και η περήφανη μαμά μοιράστηκε μαζί μας μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δυο τους στον φωτογραφικό φακό. Οι followers του γνωστού μοντέλου, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να ευχηθούν σε μαμά και κόρη.

Δείτε τη φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved