Βίκυ Βολιώτη: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της μετά από καιρό (pics)

Η Βίκυ Βολιώτη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Τη γνωρίσαμε στη μικρή οθόνη τη δεκαετία του '90. Η Βίκυ Βολιώτη έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ελληνικές σειρές και από Σεπτέμβρη θα την δούμε και πάλι να πρωταγωνιστεί στην σειρά Λόγω Τιμής που αναμένεται να είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν.

Το 2015, η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη Άννα. Το κοριτσάκι είναι από την Αιθοπία και τότε ήταν μόλις 8 μηνών. Για τις διαδικασίες της υιοθεσίας, η ηθοποιός και ο σύζυγός της ταξίδεψαν και έμειναν στην Αφρική για 30 ημέρες.

Λίγους μήνες αργότερα, η Άννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Σήμερα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, η μικρή Άννα έχει μεγαλώσει πολύ. Η Βίκυ Βολιώτη είναι από τις ηθοποιούς που διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της κορούλας της στο Instagram, είναι ελάχιστες.

Μερικές ημέρες πριν, η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μία νέα φωτογραφία της κόρης της στην οποία τις βλέπουμε αγκαλιασμένες μέσα στη θάλασσα, περιτρυγιρισμένες από κύκνους. Τη φωτογραφία συνόδευσε ένα πολύ γλυκό και οικολογικό μήνυμα:

«Γονείς και παιδιά! Δεν έχει σημασία αν έχουν φτερά, πούπουλα, γούνα, τρίχωμα, λέπια, δυο πόδια ή τέσσερα, όλοι οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους και θέλουν να τα προστατεύσουν! Ας σεβαστούμε όλα τα έμβια όντα , μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά στον όμορφο πλανήτη μας που ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως!»

Δείτε τη φωτογραφία, αλλά και όλες εκείνες τις φορές που η Βίκυ Βολιώτη και η Σμαράγδα Καρύδη μας έχουν δείξει τη μικρή Άννα, στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @vickyvolioti_official & @smaragda_karidi_official

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved