Δέσποινα Καμπούρη: Δείτε τι έκαναν οι κόρες της λίγο πριν τις πάρει ο ύπνος (vid&pics)

Μετά από μια εξαντλητική μέρα στο γραφείο και τα απογευματινά παιχνίδια με τις μικρές, ήρθε η ώρα του ύπνου... και μάλιστα στο ίδιο κρεβάτι!

Δέσποινα Καμπούρη: Δείτε τι έκαναν οι κόρες της λίγο πριν τις πάρει ο ύπνος (vid&pics)

Όσες είστε μαμάδες και έχετε παιδιά στις ίδιες ηλικίες της Έλενας και της μικρής Χριστίνας, σίγουρα γνωρίζετε από πρώτο χέρι πώς είναι να προσπαθεί κάποιος να βάλει δύο παιδιά για ύπνο, ειδικά αν δεν νυστάζουν.

Τα περισσότερα σκαρφίζονται τα πάντα εκείνη την ώρα. Πεινάνε, διψάνε, θέλουν να πάνε τουαλέτα και γενικότερα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν μερικές επιπλέον ώρες με ανοιχτά τα ματάκια τους.

Οι κόρες της Δέσποινα Καμπούρη όμως, δεν έμειναν ξύπνιες ούτε ζητώντας φαγητό, ούτε ζητώντας νερό, ούτε ζητώντας να σηκωθούν από το κρεβάτι για να επισκεφθούν την τουαλέτα. Η μικρή Χριστίνα, βρήκε άλλο τρόπο να μείνει ξύπνια... Τρόπο που έκανε τη μαμά της να λιώσει... το ίδιο και εμάς.

Η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από τα Insta stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε τι κάνουν οι κόρες της, η 8χρονη Έλενα και η 3χρονη Χριστίνα όταν δεν έχουν ύπνο...

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί. Είμαστε βέβαιες ότι η Χριστίνα με τη φωνούλα της θα σας φτιάξει την ημέρα!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved