Γωγώ Μαστροκώστα: Δε φαντάζεστε τι τούρτα έφτιαξε η κόρη της με τα χεράκια της (pics)

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα, μπορεί να είναι μόλις 11 χρονών, αλλά ήδη έχει μάθει να μαγειρεύει μόνη της.

Γωγώ Μαστροκώστα: Δε φαντάζεστε τι τούρτα έφτιαξε η κόρη της με τα χεράκια της (pics)

Μάλιστα, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η διάσημη μαμά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Βικτώρια Δέλλα έχει ιδιαίτερη προτίμηση στη ζαχαροπλαστική.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, διατηρούν έναν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και οι φορές που έχουν μοιραστεί οικογενειακές τους στιγμές με τους θαυμαστές τους είναι ελάχιστες.

Από τις λίγες φορές που η διάσημη μαμά ανέβασε κάτι σχετικό με την κόρη της στο Instagram ήταν ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας όπου μοιράστηκε μαζί μας ένα εντυπωσιακό βίντεο με την κόρη της και τις φίλες της να τραγουδάνε και να χορεύουν την επιτυχία «Mama» του Sin Boy. Λίγες ημέρες πριν, η διάσημη μαμά ανέβασε ένα ακόμη Instagram Story όπου βλέπουμε την ίδια, τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και την 11χρονη κόρη της να τραγουδάνε μέσα στο αυτοκίνητο και πραγματικά μας έφτιαξαν τη διάθεση.



Χθες, η Γωγώ Μαστροκώστα ανέβασε μία φωτογραφία που μας εντυπωσίασε! Η φωτογραφία δείχνει μία πολύ λαχταριστή τούρτα την οποία όπως μας εκμυστηρεύτηκε έφτιαξε η κόρη της με τα χεράκια της!

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved