Ισμήνη Νταφοπούλου: Ποιο σύμπτωμα της εγκυμοσύνης «βασανίζει» τη μέλλουσα μαμά; (pics)

Η Ισμήνη Νταφοπούλου σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά!

Ισμήνη Νταφοπούλου: Ποιο σύμπτωμα της εγκυμοσύνης «βασανίζει» τη μέλλουσα μαμά; (pics)

Αν και διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, τα χαρμόσυνα νέα επιβεβαίωσε η ίδια η μέλλουσα μανούλα μόλις πέντε ημέρες πριν με ένα post στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

«Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωή προστατευμένη, και πως επίσης δε συνηθίζω να γράφω μακρόσυρτα και συναισθηματικά captions -ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα- αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις... Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για το μωρό που έρχεται αλλά και που κατάφεραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένειά μας για μερικούς μήνες! Από καρδιάς ευχαριστώ όσους το σεβάστηκαν μέχρι να αποφασίσουμε να το μοιραστούμε αλλά και όλους εσάς που μας στέλνετε όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα!» έγραψε.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2014 και είναι από τα μοντέλα που έχουν ξεχωρίσει την Ελλάδα όχι μόνο με την φυσική της ομορφιά, αλλά και με το ύφος και τον ταπεινό της χαρακτήρα. Πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Διαμαντή Αγγελάκη και όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

ISMINI NTAFOPOYLOY 2

Η Ισμήνη Νταφοπούλου διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και στο Instagram και όπως αναφέρει και η ίδια παραπάνω, δε συνηθίζει να μοιράζεται τις οικογενειακές και τις πιο προσωπικές της στιγμές.

Ωστόσο, η μέλλουσα μαμά έκανε μία ακόμα εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ποιο είναι το σύμπτωμα που την ταλαιπωρεί στην εγκυμοσύνη της το διάστημα αυτό.

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery και θα το διαπιστώσετε!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved