Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό δώρο για τα 50ά γενέθλιά της και η συγκίνηση στο πάρτι (vid)

H J.Lo έγινε 50 και έκανε το πιο εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων.

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό δώρο για τα 50ά γενέθλιά της και η συγκίνηση στο πάρτι (vid)

Στις 24 Ιουλίου η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε γενέθλια!

Η Jennifer Lopez γεννήθηκε το 1969 στο Bronx της Νέας Υόρκης και το άστρο της είχε ήδη αρχίσει να λάμπει από τις αρχές της δεκαετίας του '90. Το 1997, ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία Selena, της χάρισε την υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και την έκανε την πρώτη λατίνα ηθοποιό που θα έπαιρνε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για μία ταινία. Το 1999 ξεκίνησε την καριέρα της και στο τραγούδι. Η φωνή της και η εκρηκτική παρουσία της πάνω στη σκηνή, την έκαναν να ξεχωρίσει και να παραμείνει στην κορυφή μέχρι και σήμερα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η πιο σημαντική χρονιά για την J.Lo ήταν αναφίβολλα το 2008 όπου έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της. Σήμερα, η Εmma και ο Max είναι 11 ετών και η λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι πολύ δεμένη μαζί τους. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Jennifer Lopez είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του baseball, Alex Rodriguez. Ο Alex έχει επίσης δύο παιδιά και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της η διάσημη μαμά, βρίσκονται συχνά όλοι μαζί και απολαμβάνουν ήρεμες οικογενειακές στιγμές.

jlo 44436320 541058276365881 4359567631553906191 n

Με αφορμή τα 50α της γενέθλια, η λατίνα celebrity έκανε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων αφού πρώτα δέχτηκε μία έκπληψη που την συγκίνησε πολύ.

Τα στιγμιότυπα του πάρτι αλλά και το δώρο που δέχτηκε από τον σύντροφο και τα παιδιά της, μοιράστηκε μαζί μας η ίδια η Jennifer Lopez μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube.



Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η στιγμή όπου η Emma και ο Μax παίρνουν το μικρόφωνο και τραγουδάνε αποκλειστικά για τη μαμά τους. Η J.Lo συγκινείται πολύ και σίγουρα και τα δύο παιδιά της έχουν κληρονομήσει το ταλέντο και τη λάμψη της.

Η Jennifer Lopez, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες φαίνεται η χαρά και η συγκίνησή της, αλλά και η πολύ εντυπωσιακή τούρτα της.

Τις φωτογραφίες συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

«Αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάμαι για πάντα. Ειλικρινά, νιώθω την αγάπη όλων σας. Η χθεσινή ημέρα έμοιαζε με όνειρο. Είδα τα βίντεο που έβγαζα από το πάρτι και πρέπει να έκλαψα περίπου 20 φορές. Ήταν ακόμη μία ευκαιρία να νιώσω ευγνωμοσύνη για όλη την ομορφιά και την αγάπη που έχω κερδίσει στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ όλους που είστε κομμάτι όλου αυτού του συναισθήματος που νιώθω.»

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved