Με αυτή τη φωτογραφία της Μαρίνας, ευχήθηκε χρόνια πολλά η Ελένη Μενεγάκη στην κόρη της (pic)

Η Μαρίνα μεγάλωσε πολύ!

Με αυτή τη φωτογραφία της Μαρίνας, ευχήθηκε χρόνια πολλά η Ελένη Μενεγάκη στην κόρη της (pic)

Η κόρη του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει και η Ελένη δεν γινόταν να μη δημοσιεύσει φωτογραφία της μικρής και σχόλιο με τις ευχές της!

«Μαρίνα μας χρόνια πολλά», σχολίασε η Ελένη στο Insta story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικά λεπτά, τρελαίνοντας τους θαυμαστές της και δειχνοντάς μας πόσο της μοιάζει η μικρή Μαρίνα και πόσο ευτυχισμένη είναι σήμερα, που το μικρό της βλασταράκι γιορτάζει.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ελένη θα γιορτάσει τη Μαρινούλα στην Άνδρο, έχοντας κοντά της λίγους φίλους και συγγενείς.

Πώς διάλεξαν το όνομα για τη Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε τα παιδιά της να έχουν ονομαστική εορτή και εύηχα ονόματα. Επίσης, έχει πει ότι έχει θέμα με τα γράμματα «λάμδα» και «ρο». Οι κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια έχουν και τα δύο γράμματα μέσα, ενώ ο Άγγελος και η Μαρίνα το ένα από τα δυο αντίστοιχα. «Δεν είναι μόνο να μας αρέσει ένα όνομα, πρέπει να ακούγεται κι ωραίο!», είχε πει στους συνεργάτες της κάποια στην εκπομπή της συνεχίζοντας, «Εγώ πάντα το φανταζόμουν με το: «σήκω στον πίνακα Βαλέρια Λάτσιου» για παράδειγμα, για να μην πιάσω τα δικά σας ονόματα. Έχω τα κολλήματά μου, με τα «λάμδα» και τα «ρο» τα ξέρετε».

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved