Μαντώ Γαστεράτου: Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης «χτυπούν κόκκινο» - Τα βίντεο που δημοσίευσε (vids)

Όπως έχει αναφέρει πολλάκις ο γυναικολόγος του Mothersblog, Μενέλαος Λυγνός, οι αλλαγές που επιφέρει η εγκυμοσύνη στη ζωή μιας γυναίκας, είναι πολλές.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης «χτυπούν κόκκινο» - Τα βίντεο που δημοσίευσε (vids)

Η ψυχολογία της εγκύου επηρεάζεται τόσο από τις βίαιες ορμονικές αλλαγές όσο και από την ψυχολογική πίεση, που ασκεί η εγκυμοσύνη στην ίδια.

Το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είναι μια περίοδος απότομων μεταπτώσεων στη διάθεση της γυναίκας. Οι ορμονικές αλλαγές όπως φαίνεται, ευθύνονται από τις μεταπτώσεις αυτές και οι αλλαγές στη διάθεση είναι συχνές και απότομες.

Αυτές οι ορμονικές αλλαγές φαίνεται πως έχουν επηρεάσει και τη Μαντώ Γαστεράτου. Την όμορφη παρουσιάστρια που πρόσφατα δημοσίευσε μία σειρά από Insta stories που τη δείχνουν «έξαλλη» να χτυπά το πλυντήριο πιάτων της.

Η εγκυμονούσα έβαλε τα πιάτα της στο πλυντήριο να πλυθούν, αλλά όπως φαίνεται όχι μόνο δεν πλύθηκαν αλλά έμειναν υπολείμματα από το σαπούνι που χρησιμοποίησε.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που δείχνουν ότι οι ορμόνες έχουν αρχίσει να «χτυπούν κόκκινο».

Η αποχώρηση από το OPEN

Η Μαντώ Γαστεράτου πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Άλλη μια εμπειρία έφτασε στο τέλος της. Λέω εμπειρία γιατί έτσι συνηθίζω να βλέπω τις συνεργασίες στην δουλειά που κάνω. Εκτός από καλύτερο επαγγελματία, με κάνουν και πιο σκεπτόμενο άνθρωπο. Πήρα πολλά, έμαθα αρκετά.

1. Ποτέ μην κρίνεις έναν άνθρωπο απ' αυτά που έχεις ακούσει για εκείνον χωρίς να τον γνωρίζεις και να μην σε επηρεάζει η γνώμη τον άλλων. Δώσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να δεις, να αξιολογήσεις, να βγάλεις συμπεράσματα μόνος σου. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να μιλήσω για την γνωριμία μου με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όταν μου έγινε η πρόταση από το @opentvgr να συνεργαστώ μαζί του, ένας θεός ξέρει πόσες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Ειδικά μετά το πρώτο μας ραντεβού (αφού διαφωνούσαμε στα πάντα) είπα στον εαυτό μου: "Μαντουλα σε κάθε εκπομπή για την παλεύεις θα παίρνεις υπογλώσσια ?"και ήμουν τόσο λάθος ρε φίλε! Ο άνθρωπος αυτός είναι γλυκύτατος, τρομερά ευαίσθητος και απίστευτος πλακατζης. Χαίρομαι που γνώρισα και συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο με ψυχή ενός πιτσιρίκα που έχει φουλ όρεξη για ζωή...

2. Ξανάνιωσα πως είναι να δουλεύεις σε ένα ψυχικά υγείες και ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον. Πως είναι να λες με χαρά το πρώτο καλημέρα όταν μπαίνεις στην δουλειά. Πως είναι να σε εκτιμούν και να σε σέβονται οι συνεργάτες σου. Να σε αντιμετωπίζουν σαν φυσιολογικό άνθρωπο και όχι σαν την "ουρά" μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή την ευχάριστη- όμορφη πλην όμως ακαλλιέργητη-wanna be παρουσιάστρια. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που γνώρισα έναν έναν προσωπικά, που μοιραστήκαμε μαζί κάποιες ώρες από την ζωή μας (θέλω να πιστεύω πως ήταν όλες ευχάριστες και για εσάς).

3. Εξίσου σημαντικό κομμάτι για εμένα, ήταν οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν στο @opentvgr . Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ανθρώπους που εκτιμώ και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ανθρωπιά τους @alkistimaragoudaki και @jkalimeris . Μπορεί στο βιβλίο της ιστορίας της tv να γραφτούν με ψηλά γράμματα οι συμμετοχές αυτές, στο δικό μου όμως βιβλίο εμπειριών, έχουν γραφτεί ολόκληρα κεφάλαια. Ενας κύκλος έκλεισε για να ανοίξει ο επόμενος! Σας ευχαριστώ όλους σας, είμαι γεμάτη και ευγνώμων για όλες τις εμπειρίες που πήρα. ♥️», έγραψε η ίδια.

Πλέον η παρουσιάστρια έχει όλο το χρόνο να απολαύσει χωρίς υποχρεώσεις την εγκυμοσύνη της, να διαχειριστεί τις αλλαγές στο σώμα της. Αλλαγές που όπως φαίνεται της αρέσουν πολύ και απολαμβάνει την κοιλίτσα της που μεγαλώνει.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες της και τα σχόλια που τις συνόδευσε:

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved