Μάκης Παντζόπουλος: Μας δείχνει όλα όσα λατρεύει η Ελένη και η κόρη του στην Άνδρο (pics)

Το καλοκαίρι έφτασε και η παρουσιάστρια έχει αρχίσει ήδη τις διακοπές της στα νησιά του Αιγαίου.

Μάκης Παντζόπουλος: Μας δείχνει όλα όσα λατρεύει η Ελένη και η κόρη του στην Άνδρο (pics)

Μπορεί να μας έχει δείξει αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της, ωστόσο το νησί που δεν αλλάζει με τίποτε είναι η Άνδρος.

Η Ελένη εκεί φορτίζει τις μπαταρίες της, ηρεμεί, απολαμβάνει τη φύση, κάνει τα μπανάκια της και γενικότερα τα Άχλα είναι το καταφύγιό της. Μπορεί να μας δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες, όμως μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τη βρίσκει πάντα στα Άχλα με τα παιδιά της και τους φίλους της!

Η παραλία Άχλα βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής. Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας. Έχει κάποια σημαντικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στα social media.

Το Onar στην Άνδρο, που ακούτε τακτικά είναι ένα συγκρότημα (οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Μάκη Παντζόπουλου) από ανεξάρτητες μονάδες σε απόσταση 350μ. από την παραλία Άχλα.

Ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες από την Άνδρο και τις ομορφιές που κρύβει. Αυτό άλλωστε αγάπησε ο ίδιος και έπειτα με τη σειρά τους αγάπησαν τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η κόρη του, Μαρίνα.



Οι ομορφιές που κρύβει το σπίτι τους στην Άνδρο; Πολλές! Και ικανές να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις στη μικρή Μαρίνα καθώς μαζί με τους γονείς της, μαθαίνει νέα πράγματα, ανακαλύπτει τη φύση και έρχεται σε επαφή με ζώα.

Δείτε όλα εκείνα που έχουν κάνει τη Μαρίνα (και τη μαμά της) να λατρεύουν τα Άχλα στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved