Δύσκολοι λεκέδες στα ρούχα: Εύκολα tips για να τους αφαιρέσετε αποτελεσματικά (vid)

Πώς να απομακρύνετε δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα.

Δύσκολοι λεκέδες στα ρούχα: Εύκολα tips για να τους αφαιρέσετε αποτελεσματικά (vid)

'Οσο προσεκτικοί κι αν είστε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποια στιγμή και σε ανύποπτο χρόνο, θα βρείτε στα ρούχα σας ένα λεκέ.

Από τους πιο συνηθισμένους λεκέδες τώρα το καλοκαίρι είναι από τα αντηλιακά και τις κρέμες που έχουν ως βάση το λάδι. Είναι αρκετά επίμονοι και χρειάζονται καλό πλύσιμο για να μην αφήσουν σκιά.

Οι λεκέδες από αποσμητικό στα λευκά ρούχα, είναι επίσης συχνοί. Ένας αποτελεσματικός τρόπος απομάκρυνσης είναι το σαπούνι για τα πιάτα, η μαγειρική σόδα και το οξυζενέ.

Οσο για τους λεκέδες από ιδρώτα; Αυτοί και αν είναι καθημερινοί.

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο σε όσους έχουν υπεριδρωσία. Υπολογίζεται ότι προσβάλλει το 2-3% του πληθυσμού ή 367 εκατοµµύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η παθολογική αυτή κατάσταση µμπορεί να διαταράξει όλες τις πλευρές της ζωής του πάσχοντος (από την καριέρα και τις προσωπικές σχέσεις µμέχρι την συναισθηματική ευεξία και την αυτοεικόνα), επειδή προκαλεί πολύ ενοχλητικά συμπτώματα ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν το δικαιολογούν (το πιο χαρακτηριστικό είναι οι λεκέδες στα ρούχα, στις µμασχάλες). Για την αντιµετώπισή της υπάρχουν πολλοί τρόποι που εφαρμόζονται αναλόγως µε το περιστατικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς θα απομακρύνετε καθημερινούς λεκέδες με υλικά που έχετε σπίτι σας:Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved