Μενεγάκη: Αυτές τις ομοιότητες που έχει με τη μαμά της δεν τις έχετε παρατηρήσει! (Pics & Vid)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου και έχουν πολλές ομοιότητες που σίγουρα δεν τις έχετε παρατηρήσει! 

Μενεγάκη: Αυτές τις ομοιότητες που έχει με τη μαμά της δεν τις έχετε παρατηρήσει! (Pics & Vid)

Η αγάπη της και η λατρεία για τη μητέρα της δεν κρύβεται!

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην μοιάζει τόσο κοιτώντας με την πρώτη ματιά στη μανούλα της, όμως έχουν σίγουρα πολλές ομοιότητες!

Ποιες είναι αυτές; Πάμε λοιπόν να τις δούμε…

Εξωτερικά, μαμά και κόρη είναι ανοιχτόχρωμες, έχουν ξανθά μαλλιά (βαμμένα), ψηλές γυναίκες με σαρκώδη χείλη.

Όμως, η Ελένη μέσα από την εκπομπή της έχει πει πως όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στη μανούλα της. Στα 49 της έχει τις ίδιες συνήθειες με τη μαμά της! Η παρουσιάστρια λατρεύει την οικογένειά της και καθημερινά ασχολείται με τα παιδιά της, το ίδιο και η κυρία Ζέτα έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, στα δυο παιδιά της (Ελένη Μενεγάκη και Θοδωρή Μισόκαλο) και στα τέσσερα εγγόνια της. Άλλωστε πολλές φορές η Ελένη έχει τονίσει πως ευτυχώς που η μαμά της μένει μαζί της και φροντίζει τα παιδιά της και βάζει τάξη στο σπίτι. Όταν, λείπει η κυρία Ζέτα, η Ελένη Μενεγάκη της στέλνει μηνύματα μέσα από την εκπομπή, μηνύματα του στυλ: «Μανούλα γύρνα, πολύ έκατσες στην Κάρυστο»!

Η Ελένη είναι σπιτόγατα και ελάχιστες φορές την βλέπουμε να κάνει βραδινές εξόδους, το ίδιο και η μαμά της.

Η Ελένη και η κυρία Ζέτα λατρεύουν τη φύση, τα λουλούδια, τα ζαρζαβατικά και μάλιστα ασχολούνται και οι ίδιες με την κηπουρική. Η παρουσιάστρια έχει επίγειο παράδεισό της τα Άχλα της Άνδρου, ενώ η μαμά της με τον σύζυγό της, Στέλιο Μισόκαλο την Κάρυστο.

Οι δυο γυναίκες είναι κούκλες γιατί φροντίζουν τον εαυτό τους! Μαμά και κόρη προσέχουν τόσο την διατροφή τους, όσο και το δέρμα τους για να είναι λαμπερό!

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες της μαμάς της Ελένης Μενεγάκη και όλες τις φορές που της έστειλε μήνυμα μέσω της εκπομπής της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved