Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι οι δύο μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, που μας εντυπωσίασαν (Pics)

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε δύο μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, που μας εξέπληξαν!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι οι δύο μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, που μας εντυπωσίασαν (Pics)

Η παρουσιάστρια στα 49 της χρόνια δεν διστάζει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της! Η Ελένη, η οποία μπορεί να έχει τέσσερα παιδιά και να μεγαλώνει, όμως τολμά να πειραματίζεται και να αλλάζει στυλ και look!

H παρουσιάστρια είχε αναφέρει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της τη σεζόν που μας πέρασε 2018-2019, ότι τα κιλά της παραμένουν πάνω κάτω τα ίδια μιας και η ίδια προσπαθεί μόλις παίρνει ένα με δύο κιλάκια να κάνει δίαιτα και να επανέρχεται στα φυσιολογικά της κιλά.

Η Ελένη είχε δηλώσει: «Ανέβηκα σήμερα στη ζυγαριά, ξανά 58. Έκοψα τα μακαρόνια μία εβδομάδα, έλιωσα. Αυτήν (την Αργυρώ) είχα κόψει καμία εβδομάδα… Όχι εγώ, γύρναγε στα ταξίδια, δεν την έκοψα εγώ. Μας έκοψε! Ήρθε το κιλό και έφυγε το 1,5!»!

Τι άλλαξε όμως στην εμφάνισή της; Η παρουσιάστρια τόλμησε να κάνει δύο μεγάλες αλλαγές και πραγματικά φαίνεται πιο νέα, πιο λαμπερή και ακόμα πιο όμορφη.

Ποιες είναι οι αλλαγές που έκανε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί και σίγουρα μπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε το στυλ της Ελένης και να είστε κούκλες! Πάντως η ίδια ακολουθεί το εν λόγω στυλ και στις διακοπές της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved