Είναι μόλις 5 μηνών και τα μαλλιά της φτάνουν στον ώμο - Το σχόλιο της μαμάς της που ξάφνιασε (pics)

H μικρή Dolly γεννήθηκε με πλούσια κόμη.

Η Dolly είναι μόλις 5 μηνών αλλά τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τους ώμους της. Μάλιστα οι γονείς της αναγκάστηκαν να της τα κουρέψουν όταν ακόμα ήταν μωρό καθώς έμπαιναν στα μάτια και δεν μπορούσε να δει καθαρά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η μαμά της Katie Canham, η κόρη της γεννήθηκε με τόσα μαλλιά που δεν μπορούσε να το πιστέψει ούτε η ίδια.

«Ακόμα και η μαία δεν το πίστευε και έλεγε ότι δεν είχε ξαναδεί άλλο παιδί με τόσα πολλά μαλλιά. Όμως κι εγώ συνειδητοποίησα το μήκος τους όταν την έκανα μπάνιο», προσθέτοντας ότι μπορεί να της πιάσει τα μαλλιά αλογοουρά, και να της βάλει κοκαλάκια για να μην την ενοχλούν.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι κάθε φορά που βγαίνει βόλτα με την κόρη της και ειδικά όταν ήταν πιο μικρή την περνούσαν για κούκλα!

«Οι περαστικοί μου λένε ότι μοιάζει με κούκλα και όταν μάλιστα μαθαίνουν και το όνομά της, Doll, μου απαντούν ότι έχει το τέλειο όνομα», είπε η Katie Canham.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί και άλλα μωράκια εκτός από τη Dolly που γεννήθηκαν με πολλά μαλλιά.

Πηγή: www.aol.co.uk

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved