Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τον αδερφό της Θοδωρή (pics+vids)

Η αδελφική αγάπη είναι σαν το καλό κρασί. Όσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν τα αδέρφια, τόσο μεγαλώνει και ωριμάζει και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με τον αδερφό της Θοδωρή (pics+vids)

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Μισόκαλο. Όσα χρόνια και αν περνούν, όση απόσταση (ηλικιακή) και αν τους χωρίζει, καθημερινά οι δυο τους βρίσκουν χρόνο να τα πουν, να βρεθούν και δίνουν αρκετή σημασία σε αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχει ένα αρκετά βεβαρυμένο πρόγραμμα όμως βρίσκει χρόνο για τον αδερφό της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει αναφορές και για εκείνον στην εκπομπή της. Να σας θυμίσουμε την ημέρα που μιλούσε για τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους...



ή την εκείνη τη φορά που μιλούσε για την ημέρα που πήρε το πτυχίο του ο Θοδωρής.



Η όμορφη παρουσιάστρια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ζητήσει από τον αδερφό της, να τη συνοδέψει σε εκδηλώσεις όπου είναι καλεσμένη.

Όπως χθες βράδυ για παράδειγμα. Μπορεί να μην έχουμε δει κοινή τους φωτογραφία εδώ και αρκετό καιρό, όμως η Ελένη Μενεγάκη, έχοντας τον αδερφό της στο πλευρό της, εμφανίστηκε στο Ζάππειο και στην Εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σύλλογου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη φωτογραφία από την εκδήλωση που δημοσίευσε ο Θοδωρής Μισόκαλος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved