Μάκης Παντζόπουλος: Η φώτο στο Instagram - Δείτε τι παίζει με τα παιδιά στην Άνδρο (pics)

Ο Μάκης Παντζόπουλος, όπως διαπιστώνουμε καθημερινά, δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στιγμές από την ζωή του στην Άνδρο με την Ελένη Μενεγάκη, τα παιδιά της και κανείς δεν το παίρνει είδηση!

Μάκης Παντζόπουλος: Η φώτο στο Instagram - Δείτε τι παίζει με τα παιδιά στην Άνδρο (pics)

Πριν λίγες μέρες σας δείξαμε τη φωτογραφία της Μαρίνας που δεν πήρε κανείς χαμπάρι, φωτογραφίες και βίντεο από τα bbq και beach parties που διοργανώνουν στην Άνδρο και τώρα ήρθε η στιγμή να σας δείξουμε το παιχνίδι που παίζουν στην Άνδρο τους καλοκαιρινούς μήνες και διασκεδάζουν.

Η Ελένη Μενεγάκη από τη στιγμή που μπήκε ο Μάκης Παντζόπουλος στη ζωή της, ανανεώθηκε, λάμπει από ευτυχία και η ίδια μαζί με τα παιδιά της που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη μικρή Μαρινούλα που απέκτησε από τον γάμο της μαζί του, απολαμβάνουν τη ζωή τους και δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις μακριά από την Αθήνα.

Η Άνδρος για την οικογένειά τους, είναι ο παράδεισός τους. Μπορούν να ζουν μια φυσιολογική ζωή, μακριά από τους φωτογράφους και να κάνουν όλα εκείνα που θέλουν, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα πολλών.

Τι κάνουν όμως στην Άνδρο, εκτός από bbq και beach parties; Πώς περνούν τον χρόνο τους; Η απάντηση βρίσκεται κρυμμένη στο μήνυμα και τη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν αρκετό καιρό ο Μάκης Παντζόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δεν πήρε κανείς είδηση.

Δείτε τη παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved