Ελένη Μενεγάκη: Δείτε όλες τις φορές που εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Μάκη (Vid)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου και το… «φωνάζει»! 

Λάμπει από ευτυχία η παρουσιάστρια και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από την εκπομπή της έχει εξομολογηθεί τον έρωτά της για τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο. Και μπορεί τα πρώτα χρόνια να μην μιλούσε καθόλου για τη σχέση της, όμως πια είναι άνετη, χαλαρή και ελεύθερη και μιλά για την αγάπη της!

Είναι αναμφισβήτητα το πιο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και επισφράγισε την αγάπη του με τον ερχομό της κορούλας του την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50. Η Ελένη είναι με τον Μάκη από το 2009 και κλείνουν 10 χρόνια γνωριμίας.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για χρόνια η Ελένη δεν μιλούσε για τη σχέση τους, τα δύο τελευταία χρόνια όμως μέσα από την εκπομπή της στον Alpha έχει αναφέρει αρκετές φορές τον σύζυγό της.

Όπως άλλωστε είχε πει η ίδια on air: «Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος».

Kαι είχε τονίσει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το ‘χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο».

Η Ελένη έχει αποκαλέσει στον αέρα της εκπομπής της τον Μάκης της «αντρούλη μου», έχει αναφερθεί στις διακοπές τους σε εξωτικούς προορισμούς, έχει αποκαλύψει πώς τον έχει περασμένο στο κινητό της, έχει πει στις τηλεθεάτριές της πώς θα περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύντροφό της και φυσικά ανήμερα των γενεθλίων της δε θα μπορούσε να μην του στείλει το μήνυμά της και να δείξει πόσο ερωτευμένη είναι σε όλους μας.

Εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή «Ελένη», που η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά της για τον Μάκη της. Δείτε τα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved